Stjuardesu Kristinu silovalo 11 muškaraca za Novu godinu! Na telu su joj pre smrti ostavili JEZIV potpis

Prema prvim indicijama, učestvovala je u orgijama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/xtinedacera

Telo Filipinke Kristine Anđelike Dasera (23) pronađeno je u ranim jutarnjim časovima za Novu godinu u hotelu u gradu Makatiju. Kristina je preminula nakon što ju je silovalo 11 muškaraca za noć.

Kristina nije davala znake života nakon što su čistačice pozvale policiju i hitnu pomoć. Primetile su i da je na njenom telu stajala poruka bizarne sadržine:

“Nas niko ne odbija”.

Doktori u bolnici pokušali su da spasu Kristinu, baš kao i oni koji su se našli u ambulantnim kolima, ali nije joj bilo spasa. Prema prvim nezvaničnim informacijama Kristina je sa prijateljicama proslavljala Novu godinu u hotelu.

Jedna od njih pozvala je grupu od dvadesetak muškaraca na žurku koje su se pretvorile u orgije. Kristina nije želela da učestvuje u grupnom seksu, ali jedan broj tih muškaraca nije želeo da prihvati njeno “ne”, pa su je odveli u kupatilo.

Tamo su se zaključali i silovali je naizmenično više od sat vremena, sve dok se nije onesvestila. Kako su je usput i šamarali i udarali po telu, očito da je dobila unutrašnje krvarenje, pa je samo pala na pod.

Tada su oni otključali kupatilo i napustili žurku. Kristina Dasera bila je jedna od popularnijih stjuardesa na Instagramu sa više od 80.000 pratilaca i važila je za najlepšeg člana posade glavne avio-kompanije iz Filipina.

Stjuardesa Ana posle 6 meseci dobila otkaz: VODILA LJUBAV u toaletu, a tek šta je uradila usred sletanja



Izvor: Objektiv.rs, Dailystar

Komentari (29)

Ostavite komentar