UŽASNO

SKANDAL na Mašinskom fakultetu! Profesor ŠOKIRAO studente psovkama, pa počeo da preti (VIDEO)

Psujte, ja i sada držim čas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen

Doktor računarskih nauka i redovni profesor Mašinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu Slobodan Radojević, osim što na onlajn predavanjima psuje majku studentima, on im i preti, a na svaki njihov odgovor ih ućutkuje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

VI MENE MALTRETIRATE

Naime, na društvenoj mreži Redit osvanula je serija šokantnih snimaka na kojima se vidi i čuje čuveni profesor, koji za vreme predavanja ne bira reči dok se ophodi budućim inženjerima mašinstva.

“Je*aću ti majku narednih 70 godina! Nećeš moći ni da pišeš ni da je*eš, jasno! Jesi razumeo, bre”, govori profesor u dahu.

Potom se na snimku koji je pregledan više od hiljadu puta, čuje smeh studenta, koji mu kratko odgovara, da mu je sve jasno.

Kako se profesor sa mašinskog fakulteta ophodi prema studentu. from r/serbia

Autor: Nikolina Marić

NASTAVAK OVE I OSTALE ZANIMLJIVE PRIČE ČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA KOJE IZLAZI SUTRA, 5. JANUARA

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (10)

  1. Javljaju se studenti sa psihičkim problemima i to oni najgluplji koje je Sloba ubedio da su iznad pametnih. Opšte je poznato da ko god zna nešto neće dobro proći kod njega jer ima da ga ugnjetava do besvesti i da mu upiše na kraju 6. Ali zato ulizice koje ništa ne znaju i nađu izlaz u uvlačenju počnu da misle da su važni i odaju podršku jednom zlostavljaču koji je u stanju toliko gadosti da izgovori i uradi da normalna osoba ne može da ga sluša. Čoveku nije mesto na fakultetu niti ima znanja niti prenosi znanje niti ima kulturu. Samo siledžija i siledžijsko ponašanje na svim predavanjima je moguće slušati samo sličan sadržaj i još i gori - to je znanje koje on prenosi. Lično sam gledao kako dobrog studenta maltretira godinu dana i neće da ga pusti uz svakakve uvrede, a onda mu na kraju objašnjava kako ga je on tome naučio jer ga je toliko puta obarao poništavajući mu tačne odgovore uz obrazloženje zasnovano na psovkama.

    Odgovori

Ostavite komentar