Karleuša sa knedlom u grlu govorila o pokojnoj majci: Nisam mogla da je SPASIM, KLIZILA mi je iz ruku…

Smrt majke joj je idalje živa rana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Youtube/ TVPrva

Pevačica Jelena Karleuša otvorila je dušu pre par dana kada je u emisiji Šok Tok govorila o svim nesrećama koje su je tokom protekle ali i 2019. godine zadesile.

Bolna, ili, kako ona kaže, živa rana, svakako je Jeleni smrt majke Divne koja je izgubila bitku sa kancerom 2019. godine.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jelena je sa knedlom u grlu progovorila o najtežoj borbi njene majke, a otkrila je i da je godinu dana morala da nosi periku jer joj je od stresa opala kosa.

Foto: Printscreen/ Youtube/ TVPrva

“Ona se kao lavica borila sa non-mikrocelularnim karcinomom pluća, i ja zajedno sa njom i Danijela i čitava naša porodica. To je bilo jako teško, ali je ona jaka žena koja je rodila i napravila drugu jaku ženu. Svu svoju energiju, snagu, ljubav, moć, nepobedivost ja sam crpila iz njene ljubavi. To je bilo strašno, ja sma tada doživela veliki stres… To je živa rana, koja je još uvek živa.”

“Karcinom je pošast koja u našoj zemlji odnosi živote u ogromnom broju… To je bukvalno epidemija i mi smo nemoćni. Nema strašnije stvari, kada neko kao ja, ko je naučio da se bori, pobedi i izbori u svakoj situaciji, ne može da spasi nekog koga voli najviše na svetu. Ona je meni klizila iz ruku i nisam mogla da je spasim…”

Karleuša o NAJTEŽIM trenucima u životu: PLAŠIM se da ću, kada mi deca odrastu, saznati šta ih je bolelo

Kada joj je najteže, Jelena je priznala da čuje samo Divnine reči koje joj ozvanjaju u glavi.

“Na primer, za loše ljude je govorila, kada ja pobesnim, ona kaže: Sine, strpljen – spašen. Svako će se od njih svojom mukom zabaviti. Govorila mi je mnogo pametnih reči. To je žena koja je ostavila divan trag. Niko ni jednu, sem najlepših reči i najdivnijih reči , nema za moju majku. Trag koji ćemo mi ostaviti je ustvari jedino što se računa i ono što vredi. Naučila me je da trag iza sebe ostavljaju samo dobri ljudi. Ono što smo imale moja majka i ja, to se zove apsolutna ljubav. Dugujem joj sve što sam ja danas i sve što ću biti sutra”, rekla je Jelena u emisiji TvPrva.

Voditelj morao da PREKINE PROGRAM! Jelena Karleuša zaplakala zbog skandala sa Vranješom: On je nečovek

M.M.



Izvor: Objektiv.rs, Prva

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar