Voditelj morao da PREKINE PROGRAM! Jelena Karleuša zaplakala zbog skandala sa Vranješom: On je nečovek

Nije uspela da zadrži suze nakon priče o njemu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Prva

Jelena Karleuša gostovala je u emisiji “Šok tok” na TV Prva i napokon otkrila detalje o novom albumu koji će se zvati “Alfa”:

“Za ovih osam godina nije da nisam radila a ma baš ništa. Pet godina rada na “Zvezdama Granda”, ozbiljnog muzičkog projekta, četiri dueta za ovo vreme. Prošlo je osam godina. Fanovi su nezasiti, a hodam po mukama turbulentnog života”, rekla je Karleuša i dodala da će novi album biti gigantski projekat.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Potresna izjava Jelene Karleuše RASTUŽILA mnoge: Sve moje želje otišle su s Divnom, nemam nijednu

Prvi put pred kamerama Jelena je pričala i o skandalu sa Ognjenom Vranješom:

Foto: Printscreen/Prva

“Želela sam ja nešto da kažem na tu temu. Dugo sam ćutala. Čekala sam da jedan strašan period ostane iza mene. Ne samo ova godina, već i prethodna. Prošla sam medijski atentan, to se zove medijski linč”, govori Karleuša i dodaje:

Karleuša kao BEZOBRAZNA Baba Mrazica: Pevačica u ČIPKANOM vešu, ništa nije ostavila mašti (FOTO)

“Istina je da su sve slike koje su plasirane, nastale su bez moje dozvole, bez mog znanja. To je sadržaj za koji nisam znala. Tim slikama je meni prećeno. To je naudilo meni i mojoj porodici. Ljidi koji stoje iza toga su neljudi. Čovek koji stoji iza toga je sitan, mali. O muškosti se tu i ne govori. Nema tu časti, ni muškosti. Moja porodica je prošla kroz pakao i sama sam to teško podnela”, istakla je pevačica i objasnila na koji način je bila ucenjivana:

Foto: Printscreen/Prva

“Ucenjivana sam tim slikama. Ultimatum je bio da budem s nekim s kim nikad nisam bila. Moj dželat nije bio taj jadnik, već pojedini mediji. Moja majka je usred toga i umrla”, pričala je Jelena, a na pitanje kako je to uticalo na njenu porodicu, pevačica je zaplakala, pa su morali program da prekinu reklamama.

Jelena Karleuša greškom SPISKALA 3.000 evra, a dadilja njenih ćerki zbog toga nosi SKUPOCENU haljinu



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar