Majka troje dece igrala MASNE FOTE sa 4 momka, pa napravila grešku: Sada ceo život ispašta zbog toga

Doživela je najgoru noćnu moru

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Free Range Kids printscreen/reason.com

Priča Šone Boldvin (37) iz Indijane pravi je primer koliko jedna glupost može da vas uništi i kasnije prati do kraja života poput neke “zle” senke.

Šona je zbog greške iz mladosti do kraja života obeležena kao seksualni prestupnik i sada to polako utiče i na njenu decu.

Udala se za “dobricu” i zatrudnela: Pred porođaj mu u telefonu otkrila UŽASNU tajnu iz njegove prošlosti

Kao dvanaestogodišnjakinja je upoznala nove komšije koje su joj se jako dopale. Družila se sa dečakom koji je bio 4 godine mlađi od nje. Posle samo nekoliko meseci oni su se odselili, zbog čega je patila.

Ipak, kada je napunila 19 godina, komšije su se vratile u stari kraj.

“Brzo sam se povezala s njima. Momak je tada imao 15 godina, a njegova majka 31, ali nije mi smetala razlika u godinama. Puno smo se družili a jedno veče sve je otišlo predaleko. Igrali smo prvo igru “istina ili izazov” a onda i masne fote koje su se odnosile na seks izazove. Bila sam u društvu drugarice, komšije i njegova tri druga. Svi su imali po 15-16 godina, a ja 19. Dobila sam zadatak da poljubim komšiju što sam i učinila. Posle 3-4 pića masne fote su se otele kontroli i nas dvoje smo spavali u sobi”, napisala je Šona na sajtu Free-Range Kids.

Narednog jutra momak je, sav ponosan, sve ispričao majci.

“Pohvalio joj se da je sa mnom izgubio nevinost, što je razbesnelo ženu. Koliko god smo bili bliski, nije očekivala da ćemo jednom spavati, naročito ne dok je on maloletan. Bila je dosta konzervativna žena za neke stvari, iako je izgledala moderno za neka shvatanja. Posle 2-3 dana na vrata nam je došla policija i ja sam uhapšena zbog seksa sa maloletnikom. Bila sam 6 meseci u zatvoru i gore od toga, upisana sam u registar seksualnih prestupnika. Zauvek”, dodala je Šona.

Vladimir MOTKOM ubio PEDOFILA kada je video šta radi dečacima, sada mu preti strašna kazna

Ono što ju je dotuklo je činjenica da mora na svakih 6 meseci narednih 20 godina da ide na poligraf, kao i da je sve vreme na uslovnoj slobodi. To nije sve – najgori deo priče tek sledi.

“Moram da idem na grupnu terapiju seksualnih zavisnika. Ja, koja sam u životu spavala sa samo 3 muškarca. Pre 2 godine doneli su zakon koji nama, prestupnicima zabranjuje da decu vodimo u javne parkove. Ne možemo kuću da kupimo, stan da iznajmimo. Podatak da sam seksualni prestupnik svuda piše u mojim papirima. U paklu smo i bićemo još dugo. Suprug me razume i podržava. Imam troje dece i to sada sve polako počinje da utiče na njih. Kad su bili mali, nisam im govorila ništa, ali dvoje sada znaju sve. Nije im najjasnije ali nisu spokojni. Znaju da još jedna greška bilo kog tipa u životu može da me pošalje na duže u zatvor”, ispričala je u crno-belom svetu realnosti svoju priču Šona Boldvin.

Marina se ljubila sa 14 muškaraca pred Novu godinu: SVE ih je ZARAZILA, a onda su otkrili još goru istinu



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (5)

  1. Takav je zakon u vecini drzava USA.Nije ovo jos najgore:Jednog momka jedna je optuzila da ju je obljubio..on je imao 19 godina ona 15..On je na sudu tvrdio da nije istina..Priznala je mami da je lagala >Registrovan je kao seksualni predator ..Sudija nije hteo da promeni preesudu iako je devojkina mama tvrdila da je laz..posle presude..Ljudi su potpisivali peticiju da mu se izbrise presuda ..

    Odgovori
  2. "Momak je tada imao 15 godina, a njegova majka 31" Што значи да је имала свега 16 година када га је родила, а исто колико и он када га је направила! И онда се неко тако "безгрешан" и "чедан" нађе да упропасти живот другоме! Страшно!

    Odgovori

Ostavite komentar