Iskopao pod zemljom TUNEL do švalerkine kuće, a onda ga je otkrio njen muž – usledio je veleobrt

Nije očekivao da će tajna veza na ovaj način biti primećena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Cronicadexalapa.com printscreen

Neverovatna priča stiže nam iz Meksika, države poznate i po narko-kartelima koji su za svoje poslove iskopali dosad više od 4.000 tunela po državi.

U ovoj priči glavni “junak” nije diler, ali je i on išao logikom da mu za “tajne poslove” treba jedan tunel. Meksikanac Antonio Alberto iz države Baha, imao je nekoliko meseci tajnu vezu s komšinicom Pamelom.

Karma nad karmama: Muž je varao, pa se UBIO! Švalerka mu potom POGINULA, a evo šta se s kumom dogodilo

Kada je shvatio da će ih uskoro otkriti njen muž ili pak njegova supruga, došao je na ideju da iskopa tunel koji će ići od njegovog do njenog podruma. Sa sve tajnim vratima iza komoda dole, podrazumeva se.

Tunel je prokopan i par ga je koristio nekoliko dana sve dok se Horhe, Pamelin muž nije vratio ranije s posla. On ih je otkrio u krevetu, pa je Alberto pobegao u jednu od soba u prizemlju.

Horhe je, kao da je imao osećaj, krenuo baš u podrum gde je otkrio vrata a onda i tunel. Pamela je za to vreme pozvala Alberta i rekla mu da je Horhe u tunelu, te je Alberto pojurio za njim.

Meksička triler-sapunica završila se tako što je Alberto molio Horhea, po izlasku iz podruma da ništa ne kaže njegovoj ženi koja će ga odmah napustiti.

Umesto odgovora, Horhe je krenuo da udara Alberta. Kada je šokirana žena videla da se njen suprug tuče s nepoznatim muškarcem, pozvala je policiju i Alberto nije imao izbora nego da prizna svoju neveru.

Fotografije “ljubavnog tunela” pojavile su se na internetu, a priča je postala viralna u Meksiku.

Marina se ljubila sa 14 muškaraca pred Novu godinu: SVE ih je ZARAZILA, a onda su otkrili još goru istinu



Izvor: Objektiv.rs, Oddity central

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar