PUSTE ŽELJE

Šta to Đilas poručuje BIZARNOM ČESTITKOM: Maskiram se od malih nogu i želim da ostanem na slobodi? (FOTO)

Predsednik SSP fotografijom iz detinjstva provocira javnost u Srbiji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Dragan Đilas

U moru bizarnih novogodišnjih čestitki koje svake godine kruže Srbijom, ove Nove godine izdvojila se čestitka predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa.

On je na svom Instagram profilu objavio fotografiju iz detinjstva, na kojoj se nalaze on i njegov brat Gojko, obučeni kao kauboj i Indijanac i „naoružani“ igračkama pištoljem i puškom.

– Gojko i njegov brat vam žele zdravu, srećnu, slobodnu i novu godinu – napisao je Đilas ispod fotografije.

Foto: Instagram/Dragan Đilas

Ova njegova čestitka, u kojoj ističe brata Gojka kojeg je godinama krio od očiju javnosti, može se shvatiti kao provokacija, imajući u vidu da je Gojko u žižu javnosti dospeo nakog saznanja Objektiva da je vlasnik čak 35 nekretnina u Beogradu i Srbiji, do kojih je došao, između ostalog, poslujući u poreskim rajevima i izbegavajući da plati porez u našoj zemlji.

Gojko Đilas; Foto: Facebook

Istovremeno, čestitku možemo shvatiti i kao otkriće da su braća Đilas još od malih nogu brižljivo negovala sklonost ka maskiranju i zavaravanju tragova, što im je sasvim izvesno u velikoj meri pomoglo kasnije u životu kada je reč o prikrivanju poslova i tokova novca.

Naposletku, potpuno je razumljivo zašto je sloboda jedna od najvećih novogodišnjih želja Dragana Đilasa, nakon otkrića Objektiva da je, kao bivši gradonačelnik Beograda, iznudio milionski reket od izvođača radova na Mostu na Adi.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Nije tebi lako, jos kad zastranis od tolike mrznje prema Srbiji i svemu srpskom !!!! Kako te bre' nije stid i blam ????

    Odgovori

Ostavite komentar