Enormno interesovanje: Produžen Kineski festival svetla na Kalemgdanu (FOTO)

Ako niste do sada, prošetajte do tvrđave i uživajte u novom svetlosnom spektaklu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Đorđe Tomić

Zbog velikog interesovanja Kineski festival svetla u Beogradu će biti produžen do kraja meseca, a Novom Sadu do 23. februara.

Foto/Đorđe Tomić

Posle prošlogodišnjeg uspešnog, veoma posećenog Kineskog festivala svetla, i ove godine, u susret obeležavanju Kineske Nove godine, na Kalemegdan, ali i Limanski park u Novom Sadu stigao je svetlosni spektakl pravo iz Kine!

Foto/Đorđe Tomić

 

Mnogobrojni građani, turisti, svakodnevno obilaze izložbu i fotografišu se za uspomenu i za društvene mreže.

Svetlosni spektakl iz Kine u Beogradu i Novom Sadu (GALERIJA)

“Mediji u Srbiji i Kini naširoko izveštavаju o festivalu koji je ove godine posebno dobro bio propraćen na društvenim mrežama, između ostalog i uz pomoć interesantnih besplatnih stikera napravljenih u saradnji sa Rakuten Viber, omiljenom globalnom aplikacijom za razmenu, koja je napravila Viber stikere Kineski festival svetla.

 

Foto/Đorđe Tomić

 

Presrećan sam što je KFS produžen zbog velikog interesovanja posetilaca i pozivam sve one koji još uvek nisu posetili Kalemegdan i Limanski park da dođu sa najmilijima i uživaju u čudesnom prizoru”, izjavio je vidno zadovoljni Slobodan Trkulja, inicijator i idejni tvorac Kineskog festivala svetla.

Vučić čestitao Si Đipingu Novu godinu, svečani doček na Kalemegdanu (FOTO)

Kineski festival svetlosti se održava pod generalnim pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, ambasade Narodne Republike Kine u Srbiji i Pokrajinske Vlade AP Vojvodine, uz podršku Grada Beograda i Grada Novog Sada.

Foto/Đorđe Tomić

Svetlosni spektakl kreirala je jedna od vodećih svetskih kompanija za izradu umetničkih lampiona iz Zigonga. Njihove svetlosne instalacije uvode nas u čudesni svet mašte i svetla, koji je podjednako zanimljiv i najmlađima i starijima. Svetla lampiona se pale svako veče od 17 sati i što je najvažnije, ulaz je besplatan.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar