Nakon uspeha filma “Čudesna žena 1984”: Najavljena je i sledeća avantura čuvene superheroine

Film "Čudesna žena 1984" je tokom prvog vikenda prikazivanja zaradio 36,1 milion dolara

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/Clay Enos/Warner Bros. via AP

Film “Čudesna žena 1984” o DC-jevoj najčuvenijoj superheroini je počeo da se prikazuje pre samo 3 dana, a “Worner Broders” je već potvrdio da imaju u planu i treći film.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Još uvek ne znamo kada će nastavak stići pred publiku, ali je filmski studio potvrdio da će se taj film isključivo prikazivati u bioskopima. Ranije je režiserka Pati Dženkins rekla da će pristati da režira nastavak ukoliko smisli dovoljno dobru priču i ako se studio obaveže da ga prikaže u bioskopima.

Savršen film za kraj 2020. godine: “Čudesna žena 1984” napokon stiže pred domaću publiku

“Znamo da fanovi iz celog sveta obožavaju Dajanu Princ i tu ljubav su i pokazali gledajući novi film. Ostvarenje “Čudesna žena 1984″ je imalo izuzetno uspešni prvi vikend prikazivanja. Mi smo uzbuđeni što možemo da vam potvrdimo da radimo na trećem delu filma sa našim čudesnim ženama, a to su – Pati Dženkins i Gal Gadot. Na taj način ćemo zaokružiti ovu filmsku trilogiju”, rekao je Tobi Emerič iz “Vorner Broders”.

Pati Dženkins je potvrdila ovu vest i rekla da na umu ima čak dve priče o Čudesnoj ženi koje bi lako mogle da se pretvore u dva filma. Prvobitno se pričalo da je plan da treći deo bude smešten u budućnost, ali mnogi misle da može da bude smešten i u sadašnjost. Videćemo šta će Pati odlučiti. Ona će se ovom ostvarenju posvetiti kada završi rad na svom filmu iz sveta “Ratova zvezda”.

Nova avantura Dajane Princ je zaradila približno 36, 1 milion dolara u bioskopima širom sveta. Vidi se velika promena u svetu filma, pošto je prvi film “Čudesna žena” iz 2017. godine zaradio 100 miliona dolara tokom prvog vikenda prikazivanja. Međutim, bitno je naglasiti da je “Čudesna žena 1984” film koji je najviše zaradio još od marta i od početka pandemije. U isto vreme je objavljen i na striming platformama, a čak polovina korisnika platorme “HBO Max” je film pogledala tokom praznika.

Ovo će promeniti svet filma: “Čudesna žena 1984” ove godine stiže u bioskope i na striming servise



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar