EMOTIVNO

Ćale je ćale! Divan tvit: Čovek sav ISPRLJAN otišao po igračku, Sloba Radanović RASPLAKAO Srbiju fotkom

Pevač pokazao šta je pravi otac

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen / Instagram / slobaradanovic

Sloba Radanović jednom objavom raznežio je stotine roditelja, koji jedva krpe kraj sa krajem kako bi deci obezbedili sve što im je potrebno.

Naime, popularni pevač na Tviteru je postavio fotografiju na kojoj čovek sa umazanim pantalonama i cipelama pazari svom detetu igračku. Mnogima je bilo jasno da se čovek bavi građevinom, a znajući da je to mukotrpan i fizički težak posao, za svako poštovanje bio je gest ovog čoveka i volja da usreći svoju devojčicu kod kuće kada stigne.

“Opis nepotreban. Roditelj”, napisao je pevač na pomenutoj mreži, a usledilo je brdo komentara i pohvala ljudi koje je doslovno potez i rasplakao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sloba prećutao da je imao KORONU! Pevač kroz osmeh sve otkrio četiri meseci kasnije! (VIDEO)

“Divno i brižno”, “Uh…kakva fotografija!, “Ćale je ćale. Divan tvit”, “Pošten čovek. Prelepa fotografija”, “Ovo je Tata i on se mnogo razlikuje od oca”, “Kakav ćalac..a tek klinka kad dobije poklon!Mogu misliti”, “Ogromna većina u Srbiji, u svakom smislu. Teško zarađen dinar prvo je namenjen deci, a za roditelja tek ako pretekne kada se plate računi. Samo što se to vidi tek kada neko na Tviteru objavi”, samo su neki od komentara. 

Sloba došao na snimanje novogodišnjeg programa BESNIM autom koji nije njegov: ŠIROKO, ali tuđe (FOTO)

Sloba je inače pre oko pola godine započeo zajednički život sa Jelenom Đuričanin, pa je moguće da i sam planira da se uskoro ostvari u ulozi oca. Sa druge strane, pre godinu dana ostao je bez oca, pa ga ovakve situacije nedvosmisleno podsećaju na požrtvovanost sa kojom svaki roditelj podiže svoje dete.

M.V.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar