BIZARNO

Pevačici PRETILI i slali jezive poruke zbog UDAJE za Srbina: Užasno sam se bojala kako ću preživeti…

Preživela pravi horor

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/ Ida Prester

Hrvatska pevačica Ida Prester već godinama je u braku sa Ivanom Peševsk sa kojim ima dva sina, Roka i Rija.

Ida Prester ima novu pesmu: “Za jedan dodir dala bih sve” (VIDEO)

Ona je zbog ljubavi napustila rodnu zemlju i sada živi na relaciji Beograd-Zagreb. Ipak, zbog udaje za Srbina naišla je na brojne loše komentare, pa čak i na pretnje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

Tim povodom Ida je odlučila da snimi video koji je objavila na svom profilu na Instagramu.

“Užasno sam se bojala. Ta količina pretnji, gneva, mržnje bacila me je u razmišljanje koliko psihopata ima, da ne znam kako ću preživeti. Kada sam videla šta pišu ispod mojih intervjua i koliko mržnje mogu imati prema potpuno nepoznatim ljudima koji im u životu ništa nisu uradili…”, počela je svoju ispovest Ida.

Ove poznate HRVATICE pale su na šarm SRBA!

“Godinama sam se suočavala sa ljudima koji su me hejtovali kako zbog nekih mojih stavova, ali i činjenice da sam javna ličnost, pa kao može mi se uvek nešto prebaciti. To me je toliko uznemiravalo da sam jedno vreme gledala kada prođem ulicom, da li me neko poznaje i hoće li me satrti ako me prepozna. Sve dok se nisam udala i rodila svog prvo sina, a onda sam u inboks dobila strašnu poruku koja se odnosila na moj brak i to što sam rodila dete sa Srbinom”, nastavila je pevačica, a zatim rekla kako je ta poruka glasila.

“Sram te bilo, namerno si to uradila da prkosiš narodu u Hrvatskoj, mogla si izabrati bilo koju državu, a ti si izabrala Srbiju”, blaža je verzija poruke koju je pevačica dobila.

Ida Prester: Trenutno sam u fazi kad mi se ne divlja toliko (INTERVJU)

Kako je rekla, nakon svega je shvatila da tom nekom samo treba pažnja.

“Odlučila sam da porazgovaram sa njim i da vidim šta se krije iza te mržnje, razgovarala sam sa njim kao sa detetom. Na kraju je toliko smekšao da me zvao na piće. Tada sam shvatila da su to ljudi koji zahtevaju pažnju i kada im se da malo pažnje, oni odmah drugačije postupaju. Pas koji laje, ne ujeda ako ga malo pomaziš po glavi”, rekla je Ida Prester u svom videu.

B.K.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar