Šala ga umalo koštala veze: Pakovali su božićne poklone, a onda se DEVOJČICA sa slike POMERILA (VIDEO)

Šta biste vi uradili na njenom mestu?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Tik Tok/betty.61

Praznici su idealno vreme da voljene osobe iznenadimo poklonima i sitnicama.

Ipak, nekad nam neki izbori mogu doći glave, ili, kao u ovom slučaju – veze i to bukvalno.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, jedan momak imao je genijalnu ideju, kako da uplaši svoju devojku, dok su pakovali božićne poklone za svoje najmilije.

On je zapravo nabavio sliku koja je delovala veoma jezivo. Na njoj je bio starinski portret blede devojčice sa kragnom, ali to nije sve. Devojčica je mogla da se pomera, a potom i pretvori u nešto zaista stravično.

Pogledajte prvi video ovde:

@betty.61♬ Pirates des Caraïbes 4 (Thème principal du film) – Musique De Film

Dakle, momak je kratko objasnio šta posredi i već na početku možete da očekujete kakva će reakcija njegove devojke biti. Njegov prijatelj se sakrio u ormar i snimao sve. Za to vreme, momak je otkrio šta je sve kupio za poklone, a kada joj je pokazao pomalo neobičnu sliku, devojci se nije ni malo dopala. Nakon što je izašao iz sobe, ona je nastavila da pakuje poklon, kada je perfirnim vidom shvatila da se devojčica na slici pomerila.

Pogledajte drugi deo ovde:

@betty.61♬ Pirates des Caraïbes 4 (Thème principal du film) – Musique De Film

Devojčica je treptala i pomerala glavu, a u jednom trenutku je devojka to i primetila i pozvala preplašeno svog dečka. Međutim, kad je došao, ništa se nije dešavalo.

Pogledajte treći deo ovde:

@betty.61♬ Pirates des Caraïbes 4 (Thème principal du film) – Musique De Film

Momak je pokušavao da dokaže svojoj devojci da se ništa ne dešava i da je sve umislila, a potom je ponovo izašao iz sobe. Međutim, nakon nekog vremena, devojčica na slici je počela ne samo da se pomera, već i da poprima gotovo demonski oblik, a potom je potpuno nestala sa slike, što je devojku izbezumilo. Izletela je iz sobe i zvala momka da se uveri i sam.

Pogledajte četvrti deo ovde:

@betty.61♬ Pirates des Caraïbes 4 (Thème principal du film) – Musique De Film

Međutim, priča se ponovila. Momak se vratio, a slika je delovala normalno. Uzalud ju je uverevao da se ništa ne događa, iako je ona pokazivala tačno šta je videla. Međutim, u poslednjoj sekundi, lice devojčice se potpuno izobličilo, a po snimku se vidi da je devojka vrisnula od straha.

Video je u rekordnom roku deljen na brojnim drugim profilima, kao i društvenim mrežama. Kako je momak istakao, nakon poslednje scene objasnio je devojci da je sve bila šala. Ipak, kaže da je bila toliko ljuta da je umalo raskinula.

Zapravo su u Americi ovakve simulacije veoma popularne, a slike se izrađuju tako da je jako teško proceniti da je u pitanju led ekran. Sve kontrolišete preko mobilnog telefona.

Jedno je sigurno – neko vreme mu ovakve šale neće padati na pamet, naravno, ukoliko misli da zadrži devojku.

Da li ste vi ikad voljenoj osobi priredili nešto ovakvo ili ste se našalili na drugačiji način? Podelite sa nama vašu priču.

Preuzimanje teksta ili delova teksta dozvoljeno isključivo uz navođenje izvora i linka ka stranici Objektiv.rsIzvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar