Žena doživela 134 VRHUNCA za sat vremena, a u najvećim ORGIJAMA na svetu učestvovalo je 250 parova

Neverovatni rekordi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/Racool_studio

Seks je nepresušan izvor tema.

I ideja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Takođe je i nepresušna tema i za obaranje rekorda, pa nije ni čudo što se svako malo vrše istraživanja u vezi sa omiljenim sportom u krevetu.

Naučnici u Kaliforniji su otkrili koje su službeno najveće orgije na svetu, a koji je to rekord u broju orgazama. Neki od ovih rekorda su neobični, dok drugi testiraju sve granice.

Najveći penis koji meri 34,2 centimetra ima Amerikanac Džona Falkon, dok se vaginom opsega 48 centimetra može pohvaliti En Svon iz Škotske.

Naučnici iz Centra za bračne i seksualne studije u Kaliforniji izmerili su najveći broj orgazama tokom jednog sata. Rekorderka je bila žena sa njih čak 134 (sa novim orgazmom otprilike na svake 44 sekunde). Za muškarce, rezultat je bio mnogo skromniji, drži ga muškarac sa 16 orgazama za sat vremena.

Foto: Dmitry Tsvetkov / Alamy / Alamy / Profimedia

Najveći muzej penisa u svetu, onaj u Rejkjaviku otvoren 1997. godine, danas sadrži i izlaže preko 300 primeraka muškog polnog organa. Prijavljuje se i sve veći broj muškaraca koji bi voleli da im doniraju svoj penis nakon smrti.

Muškarci se često hvale svojom veštinom otkopčavanja grudnjaka, a sadašnji rekord drži Tomas Vogel koji ih je otkopčao čak 56 za minut, a zanimljiv je podatak da se pri tome služio samo jednom rukom.

Najveće orgije u svetu održale su se u velikom skladištu u Japanu u kojom je istovremeno učestvovalo čak 250 parova. Sve je to snimala filmska ekipa. Svih 500 amatera prošli su testiranje na seksualne bolesti.

Foto: Freepik/gpointstudio

Najsnažnija vagina na svetu službeno pripada ruskoj gimnastičarki Tatjani Kozhevnikovoj, koja svojim genitalijama može da podigne čak 14 kilograma. Kaže da je to rezultat svakodnevnog vežbanja vaginalnih mišića po pet minuta tokom 20 godina.



Izvor: Objektiv.rs, Krstarica

Komentari (7)

Ostavite komentar