Nađa (36) opisuje orgije sa 20 ljudi: TROJKE i ČETVORKE svuda, a onda su me pozvali da im se pridružim…

Ubrzo je počelo skidanje i seks na ogromnom podijumu koji je okružen ogledalima, opisuje Nađa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Instagram/nadiabokody

Australijska seks kolumnistkinja Nađa Bokodi, privukla je veliku pažnju svojom pričom o orgijama sa 20 ljudi.

Nađa je iznela nekoliko veoma zanimljivih pikantnih detalja sa “intimne zabave za odrasle” kako se inače ovakve žurke nazivaju.

Bokodijeva je na zabavu otišla sa svojim dečkom, i evo kako se provela.

“Domaćica, koja nas je dočekala u providnoj spavaćici ispod koje je bila gola nam je objasnila da se više ne koristi termin “seks žurke” jer ima negativnu konotaciju”, kaže Nađa.

“Uzeli smo maske za lice, a domaćica nam je kroz smeh pokazala susednu prostoriju i rekla: “Tamo se stalno dešavaju orgije sa najmanje 20 ljudi, to je stvarno prizor za pamćenje. Napravili smo nekoliko krugova, a ljudi su počeli da pristižu. Ubrzo je počelo skidanje i seks na ogromnom podijumu koji je okružen ogledalima”, nastavila je Nađa svoju priču.

“Prešli smo u narednu prostoriju, a tamo se atmosfera tek zagrevala. Seli smo na veliki kauč, a ubrzo je počela orgija oko nas. Par pored nas je već prešao u akciju, devojka je kleknula na kolena, otkopčala njegove pantalone i počela da ga oralno zadovoljava.

Par minuta kasnije bili su na podu i divlje vodili ljubav, a onda im se pridružio još jedan par. Premestili smo se u bočnu prostoriju, a tamo su dva muškaraca i jedna devojka bili u žestokoj akciji. Pozvali su nas da im se pridružimo. Samo smo se pogledali i popeli na naredni sprat”, nastavila je Nađa svoju ispovest.

“Počeli smo da se smejemo kada smo shvatili da smo jedini od prisutnih, i dalje obučeni. Pokupili smo svoje stvari i otišli sa žurke. Kod kuće smo imali neverovatan seks. Možda još nisam spremna da se skinem pred gomilom nepoznatih ljudi, ali to ne znači da neću uskoro otići na još neku orgiju”, zaključila je Nađa Bokodi.

 



Izvor: Objektiv.rs, Dailystar

Komentari (2)

Ostavite komentar