SREĆA

Heroina iz Obrenovca PRONAŠLA bebu u kontejneru! Devojčica nakon rođenja završila vezana u KESI (VIDEO)

Srećom, beba se nalazi u dobrom stanju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Katarina Ilić

Katarina Ilić, policajka iz Intevrventne patrole policijske stanice Obrenovac pre tri večeri je iz kontejnera i kese u kojoj je bila zavezana, izvukla i spasila tek rođenu devojčicu u obrenovačkom naselju Rojkovac.

Nema te nagrade, čestitanja ni podviga koji mogu da nadomeste moju sreću što sam nepuna tri sata nakon što je došlo na svet, spasila novorođenče od nepuna tri kilograma i omogućila mu da živi – kaže ne krijući suze radosnic Kartarina Ilić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Saslušana baba Branka zbog BACANJA BEBE u kontejner: Iznela svoju odbranu! 

Danas je obavljeno saslušanje B.P. 1959., na okolnosti koje se odnose na pokušaj teškog ubistva njenog unučeta, bebe koja je i oštećeno lice. B.P. je iznela svoju odbranu, a pritvor predložen po tačkama 2,3 i 4.

Obzirom da je delom oštećeno dete, maloletno lice, kao i da se imaju ispitati svedoci, u ovom trenutku detalje se neće iznositi.

Saslušana optužena za pokušaj ubistva

Branka P. (61) iz Obrenovca koja se tereti za pokušaj teškog ubistva tek rođenog unučeta, devojčice koja je srećom živa pronađena u kontejneru u Obrenovačkom naselju Rokjovac, privedena je na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Kako mediji nezvanično saznaju, ona je iznela svoju odbranu, ali nadležni zbog specifičnosti slučaja ne žele u javnost da iznesu sve detalje.



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar