UŽAS

Ovo je porodilja čija je beba BAČENA u kontejner u Obrenovcu! Otac pronašao KRVAV stan, baba uhapšena

Drama je počela u sredu, kada je Milja pozvala Hitnu pomoć zbog obilnog krvarenja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/društvene mreže

Branka P. (61) uhapšena je zbog sumnje da je bebu svoje ćerke Milje P. (23) stavila u kesu za đubre i bacila u kontejner! Beba je srećom živa i zbrinuta je na Odeljenju neonatologije Kliničkog centra Srbije.

Drama je počela u sredu, kada je Milja pozvala Hitnu pomoć zbog obilnog krvarenja. Prebačena je u GAK Višegradska, gde su lekari otkrili da se porodila. Kada su pitali gde je beba, rekla je da je kod kuće, ali se ispostavilo da to nije istina. Bebu je spasao vozač Hitne pomoći Dušan Marjanović.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ženu sam odvezao u Višegradsku, a kada sam se vratio ispostavilo se da imamo hitan teren u Rajkovcu, pa smo sa policijom počeli da tražimo bebu. Ubrzo je patrola otišla u stan, a ja sam ostao i kao da me je nešto teralo da preturam. U jednoj crnoj kesi sam našao krvave stvari, pa sam počeo da vadim đubre. Čuo sam plač, pa sam prevrnuo i drugi kontejner i ugledao crnu kesu u kojoj su bile još tri manje. Zgrabio sam krvavu kesu i probušio je da bi beba imala vazduha. Tada mi je policajka pritekla u pomoć – ispričao je Dušan za “Lokalne novine Obrenovac”.

Novi PREOKRET u Obrenovcu: Milja i Branka se međusobno optužuju da su bacile bebu, a sad je uhapšena ONA

Rajko P. , otac porodilje, bio je juče u šoku, tvrdeći da nije znao da je Milja trudna.

– U sredu sam se, oko 16 sati, vratio iz obrenovačke toplane, ali sam ostao ispred zgrade sa komšijama. Ubrzo me je pozvala komšinica i rekla da se Milja onesvestila i da je došla Hitna pomoć i odvezla je. Kupatilo je bilo krvavo, kao i dnevna soba. Dok sam čistio, pojavili su se policajci i pitali da li sam bacio đubre i da li se u našem stanu rodila beba. Zaprepastio sam se, a oni su mi rekli da je moje unuče bačeno u kontejner, ali da je srećom živo. Ne znam ko je bacio dete, ali ću se odreći ćerke, žene, i tog što je napravio dete! – kaže vidno uznemireni Rajko.

“Kao da me je nešto teralo da preturam po KONTEJNERU”: Dušan opisao kako je spasio BEBU iz smeća (VIDEO) 



Izvor:

Komentari (17)

  1. Ne lupetaj! Nisu građani Srbije napravili dete toj profuk***i, već su dete napravili ona i onaj s kim je ,,legla'' - ako uopšte zna ko je taj muškarac i ako je bio jedan a ne više njih.

    Odgovori

Ostavite komentar