Neobično prijateljstvo: Novim albumom Vili Nelson odaje počast Frenku Sinatri

Album će nositi naziv "That's Life"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/ Willie Nelson

Čuveni američki muzičar Vili Nelson svoj sledeći album “That”s Life” posvetiće Frenku Sinatri, najnoviji materijal će biti objavljen 26. februara 2021. godine.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Album će izaći digitalno na CD-u i vinilu i to će biti Nelsonov 15. studijski album koji objavljuje za istog izdavača. Nelson je album najavio uoči Sinatrinog 105. rođendana (12. decembra 1915. – Los Angeles, 14. maj 1998.), a svoju iskrenu zadivljenost Sinatrinim opusom, kantri rok muzičar je pokazao i na albumu “My Way” (2018) za koji je osvojio i nagradu “Gremi” za najbolji tradicionalni pop solo album.

Povratak velikog Bitlsa: Pol Makartni objavio 18. solo album (VIDEO)

Na ovom drugom albumu Sinatrinih obrada naći će se neke od najčuveniji pesama iz “Velike američke pesmarice”.

Čak je i naslovna strana albuma na kojoj Nelson pozira pod uličnom svetiljkom sa svojom legendarnom gitarom Trigger, zapravo posveta naslovnoj strani Sinatrinog albuma “In The Wee Small Hours”. Poznati muzičar na predstojećem albumu donosi interpretacije 11 Sinatrinih pesama.

Album “That”s Life” je snimljen u “Capitol Studios” u Holivudu, a zanimljiva je činjenica da je upravo Sinatra bio prvi izvođač koji je snimao u tom studiju – od marta 1956. do novembra 1961. Sinatra i Nelson bili su bliski prijatelji, sarađivali su i obostrano se divili međusobnom radu tokom Sinatrinog života.

“Bitlsi” su izmislili hevi metal? Evo šta su o tome mislili Džon Lenon i Pol Makartni (VIDEO)



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar