“Veliki Štrumpf” šamarao, pa SILOVAO devojčicu (14)! Pao pedofil koji je godinama krio još JEZIVIJU tajnu

Mislio je da nikada neće biti otkriven

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: SWNS printscreen

Britanac Robin Vajt (65), penzioner koji je godinama unazad tvrdio da ima najveću kolekciju igračaka čuvenih Štrumpfova uhapšen je zbog silovanja i zlostavljanja devojčice (14).

Vajt koji u kući ima više od 11.500 igračaka sa likovima iz slavnog crtaća “pao” je kada je jednoj njegovoj žrtvi “pukao film” i sada mu sledi zatvorska kazna od 16 godina.

Ubio dve sestre da ih “SPASI” od koronavirusa: Već prve nedelje u zatvoru doživeo je najgoru kaznu

Robina Vajta znali su mnogi na Ostrvu i po nadimku “Veliki Štrumpf” jer je godinama obilazio škole, prihvatilišta i sirotišta igrajući se sa decom sa Štrumpfovima koje bi nosio od kuće.

Njega je prijavila danas punoletna devojka koja je iznela dokaze da ju je Vajt kada je imala 14 godina posle škole napao na parkingu, šamarao, a onda i silovao.

Potom joj je pretio da nikom ne priča o događaju jer će je ubiti, zbog čega je devojka godinama ćutala o zlostavljanju sve dok nije skupila dovoljno hrabrosti i odlučnosti da mu se sudski suprotstavi.

Ispostavilo se da je Vajt osim te devojke zlostavljao još nekoliko njih te da je u kući imao kolekciju pornografskog materijala sa maloletnicima.

Vajt se hvalio i da je u životu potrošio više od 3.000 evra na igračke sa Štrumpfovima, te da mu nema ravnog u svetu po tome.

“MOLIO me je da ga zadovoljim”: Tinejdžerka uhapšena zbog vođenja ljubavi sa OČEVIM najboljim drugom



Izvor: Objektiv.rs, Metro.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar