MANIJAK PONOVO HARA

Poznati trener iz Srbije seksualno napastvovao konobaricu: Mićko pokušao i da siluje čistačicu za 8. mart

Bivši trener Orlando pirata Milutin Sredojević uhapšen je u Port Elizabetu, ali kasnije je pušten uz kauciju koja kada se prebaci u dinare iznosi oko 64.000

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/youtube/RedLive News

Poznati srpski fudbalski trener Milutin “Mićko” Sredojević (51), dobio je otkaz na klupi reprezentacije Zambije zbog kako se navodi napastovanja konobarice u Južnoj Africi.

Milutin Sredojević je već prošle godine bio osumnjičen za silovanje starije žene, a sada mu se dešava novi incident.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Incident se dogodio pre nekoliko dana u Port Elizabetu, a ceo slučaj potvrdile su i vlasti u Južnoj Africi, preneli su strani mediji.

Kako prenose mediji u Južnoj Africi, do incidenta je došlo u Port Elizabetu, prilikom Sredojevićevog boravka u jednom kafiću u sklopu Volfson stadiona, tokom kog je u više navrata pokušao da napastvuje konobaricu. On je, navodno, na pitanje da li mu je potreban šećer, odgovorio da mu je “potrebna druga vrsta”, pokazavši na njene usne, da bi je, nakon što se 39-godišnja konobarica požalila šefu, ali nakon toga je Sredojević udario po zadnjici.

Pored Zambije, Sredojević je prethodno vodio i selekcije Ruande i Ugande, a bio je i trener mladih selekcija Jugoslavije pre dve decenije. Bio je i šef stručnog štaba većine afričkih klubova.

“Trener zambijske fudbalske reprezentacije, Milutin Sredojević (51), pojavio se ranije danas na sudu u Novom Brajtonu zbog optužbi za seksualno zlostavljanje”, prenosi list 24news.

Maradonini sunarodnici nisu blagonakloni: Prva transrodna osoba u debitovala najjačoj ligi (FOTO)

Podsetimo, prošle godine, Srbin je pokušao da čistačicu u hotelu u Johanezburgu prisili na seks.

Portparol policijeu Johanezburgu potvrdio je da je otvoren slučaj seksualnog nasilja posle incidenta u hotelu “Protea Vonderers”.

On je potvrdio da je osumnjičeni sportska ličnost, ali nije otkrio njegovo ime, preneo je ,”Sandej vorld”.

Kako se dalje navodi, incident se dogodio u toaletu dan pre Dana žena. Prema policijskim dokumentima, u koje je ‘Sandej vorld’ imao uvid, 51-godišnja radnica je čistila toalet oko 6 ujutru i tada je trener navodno tražio da ima seks sa njom.

“Pokušavao je da skine pantalone, ali je ona zavrištala, otvorila vrata i istrčala napolje”, preneo je taj list, uz reči neimenovanog visokog funkcionera u policiji da će “slučaj biti predat detektivima specijalizovanim za seksualne prekršaje i nasilje u porodici”.

Sredojević je odbio optužbe, rekavši da su glasine o seksualnom napadu netačne i u izjavi za BBC najavio da će tužiti sve medije.

Horor skandal istorijskih razmera! Mračne tajne svlačionice: Silovali ih štapovima namazanim vrućom mašću



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar