“Srećo, dođi kod UJAKA”: Namamio sestričinu, pa je silovao – polomio joj svaku kost, a onda je ZAPALIO

Stravičan zločin posle kojeg je ubica učinio najgoru stvar

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: PA/mirror.co.uk printscreen

Šejn Mejs nikada nije mogao da se pohvali koeficijentom inteligencije, zbog čega je celog života bio ljubomoran na daleko stariju sestru Amandu.

Ona je u braku dobila dvoje dece, od kojih je ćerka Luiza po godištu bila vrlo blizu Šejna. Kako je Šejn bio uvek na margini društva, kako u školi, tako i kasnije, zbog mase kompleksa koje je imao želeo je negde da ispolji svoju nadmoćnost i “izleči” seksualne frustracije.

Silovao SESTRU 2 godine, roditelji ćutali: Otkrila ga komšinica, a onda joj je uradio JEZIVU stvar

I nameračio se na sestričinu. Pokušao je dva puta da je obljubi, a onda je u maju počinio zločin koji je zapanjio ceo svet. Namamio je Luizu da se prošeta s njim u šumi.

Iako joj on nije bio nimalo simpatičan i plašila ga se, pristala je jer ju je majka Amanda zamolila kako posle Šejn ne bi kući pravio njoj probleme. I tako je ćerku direktno poslala u smrt.

Šejn je sačekao Luizu da dođe posle viđanja sa drugaricama i dobacivši joj odvratnim tonom: “Srećo, dođi kod svog ujaka” zagrlio ju je.

U srcu šume video je da nema nikog oko njih, te je Luizu prvo lako savladao sa nekoliko udaraca u glavu, a onda ju je vezao. Posle silovanja, nastavio je toliko da je tuče da je nesrećna devojka već tu preminula.

Nesrećna Luiza zbog poštovanja prema majci otišla je u smrt, Foto: Enterprise news and pictures printscreen

Videvši da se ne miče, odneo je njeno telo iz šume i zapalio ga kraj napuštenog puta. Potom se mirno vratio kući i rekao sestri da joj ćerke više nema.

Brat silovao teško bolesnu sestru, devojka otišla na abortus, pa umalo UMRLA: Epilog užasa u Hrvatskoj

Amanda ni danas ne zna kako tada nije ubila Šejna, verovatno od straha za svoj i sinovljev život, ali je nekako uspela da pobegne iz kuće i pozove policiju.

Šejnovo suđenje počelo je tek pre 3 nedelje i sva je prilika da će dobiti doživotnu kaznu. Njegov advokat pokušao je da ide na neuračunljivost i nizak IQ zbog kojeg je Šejn celog života patio i bolovao od depresije.

Britanski mediji zaključuju da će Šejn uzalud ići na kartu doživotnog boravka u mentalnoj instituciji jer će njegova sestra sasvim sigurno svedočiti protiv njega potvrđujući da je celog života ipak bio dovoljno pribran da zna šta je zločin a šta ne.

Policajka se ubila kad joj je bivši dečko objavio PRIVATNI snimak: Nije ni slutio da će ga sačekati KARMA



Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar