To se u Zvezdi čekalo: Aleksandar Dragović otkrio planove za budućnost!

Izjava nakon petog kola grupne faze u Ligi Evrope, kada su savladali Nicu, govori da Aleksandar Dragović i nemački tim imaju velike ambicije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia/Laurent Lairys/Agence Locevaphotos/Alamy/Ilusracija

Aleksandar Dragović je ove sezone bio u “zapećku” u ekipi Bajera iz Leverkuzena, ali u poslednje vreme kao da se nešto u potpunosti menja za reprezentativca Austrije.

Sve je bitniji za tim “aspirindžija”, igra dobro u defanzivi, a postiže i golove, pa sada Nemci više nisu tako sigurni. A možda se i njemu ne napušta Leverkuzen kad je već uspeo da se izbori za novu šansu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Izjava nakon petog kola grupne faze u Ligi Evrope, kada su savladali Nicu, govori da Aleksandar Dragović i nemački tim imaju velike ambicije.

”Cilj nam je da osvojimo Ligu Evrope. Moramo da postavimo velike ciljeve jer ako to ne uradimo, nikada ih nećemo ispuniti. Imamo dobar tim, nadam se da će nas povrede zaobići, a onda je sve moguće”, rekao je Dragović.

Ekipa Bajera je savladala Nicu na gostovanju u Francuskoj rezultatom 2:3. Već su obezbedili prolaz u nokaut fazu takmičenja, a u poslednjem kolu će protiv Slavije iz Praga odlučivati koji je tim prvi u grupi.

Dragoviću cena raste, blista u Bundesligi: Austrijski štoper srpskog porekla sve dalje od Crvene zvezde



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar