SAVRŠENO UREĐENO

Srpska pevačica koja je i PROSTITUTKA pokazala svoj LUKSUZNI dom: Bazen, labudovi, sve u belom (FOTO)

Svaki detalj za nju ima određenu vrednost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/RTV Pink Official

Transrodna pevačica Elektra Elit pre neki dan je gostovala u emisiji Premijera i tom prilikom pokazala svoj luksuzni dom.

Naša pevačica priznala da se bavi PROSTITUCIJOM preko 10 godina: Moj sat KOŠTA između 300 i 500 franaka

Njena dnevna soba odiše belom bojom i ima dosta neobičnih komada nameštaja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Youtube/Printscreen/ RTV Pink Official

Kako je sama ispričala, sve u njenom domu ima neku posebnu vrednost.

“Ovde postoje velike priče, što se tiče nekih komada nameštaja, ima dosta stvari sa Balija, dosta stvari je iz muzeja iz Ciriha. Dosta stvari iz spota koji ste gledali. Sfinge i ona velika klupa, to je baš iz originalnog muzeja iz Ciriha, Kleopatre. Ja volim da kupujem, da gradim, nije mi samo ovo profesija, volim stvari, biznis mi je uvek u glavi, prioritet mi nisu pare, nego rad”, rekla je ona u Premijeri.

Srpska pevačica koja se bavi PROSTITUCIJOM se oglasila: Bitno mi je da moja deca znaju KO sam i šta sam

Beli tonovi ne dominiraju samo u njenoj dnevnoj sobi, već i u ostalim delovima njenog doma.

U spavaćoj sobi ima ogroman krevet na kom su postavljena dva velika bela labuda. Motiv labuda joj je, izgleda, veoma bitan, pa su figure u obliku ove životinje postavljene po celoj kući.

Foto: Youtube/Printscreen/ RTV Pink Official

Naravno, bitan deo njenog doma pripada i bazenu u kom se ona rado opušta.

Podignuta optužnica protiv Tijane Ajfon: Tereti se da je navodila devojke da se prostituišu za 500 evra

Foto: Youtube/Printscreen/ RTV Pink Official

Do pre 13 godina ona je bila muškarac i ima svoju porodicu. Sin i ćerka je, kako je izjavila, nikada nisu osuđivali zbog promene pola.

“Mi pričamo o svemu, kod nas tajne ne postoje, pričamo o svemu, da li ćerka ima dečka, da li ima neki problem, prvo dođe da priča sa mnom, pre mame. Ja sam neko čiji je mozak ostao muški, ja razmišljam kao otac. Mene ljudi uvek ispljuju posle te moje rečenice, ali ljudi, to je realnost, tata je tata, i tata će uvek da ostane tata. I sin i ćerka su moji mezimci, jako smo vezani, sa bivšom suprugom imam fenomenalan kontakt, baš fenomenalan”, rekla je pevačica.

B.K.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Da li ste normalni da pišete o ovako bolesnoj i nemoralno osobi. Neka vam bude snaja ili zena kad je toliko velicate.

    Odgovori
  2. Nigde prostitutke nemaju ovoliko prostora u stampi kao kod nas. Da li njena deca znaju, da li ona zivi u iluzijama verujuci da je sve ispravno je njen problem. Ovakvi tekstovi odobrenja i lepih opisa stavljaju nase mlade u opasnost. Prestanite sa prostitutkama, njeno telo njen problem.NJena deca znaju kako im je u dusi a ako im odgovara markirana odeca koja je placena podizanjem nogu i drugo, je njihov problem.

    Odgovori

Ostavite komentar