Prevario sam devojku 2 puta, mislio sam da ona ne zna, a onda sam saznao KOLIKO je ljubavnika imala

Začarani krug preljube i laži

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: MARKA / Alamy / Alamy / Profimedia

Zlatno pravilo je: ne radi drugome ono što ne bi voleo da rade tebi! A to je na svojoj koži iskusio Britanac koji je bio ubeđen da njegova devojka ne zna da je on vara.

“Ja imam 22, a moja devojka 19 godina. Zajedno smo tri godine. Na početku smo stalno govorili o budućnosti i deci, ali u poslednjih godinu dana, to je nestalo”, objašnjava mladić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Počeli smo sve češće da izlazimo odvojeno, sa našim prijateljima, ali smo jedno drugom pričali šta smo i s kim radili. Pre prvog karantina upoznao sam devojku koja mi se stalno nabacivala u pabu, i ja je nisam odbio. Na kraju smo imali seks. Osećao sam krivicu ali nisam rekao svojoj devojci”, priča Englez i nastavlja:

“Kada sam shvatio da sam se jednom izvukao sa preljubom, opet sam je prevario, i ovoga puta nisam osećao krivicu i uživao sam u tome što ona ništa ne zna. Međutim, sve se promenilo kada mi je ona priznala da je imala seks sa drugim muškarcem. Bio sam van sebe od besa, ali nisam imao prava da joj bilo šta prigovorim zbog onoga što sam ja uradio”.

Foto: Doreen Salcher/Panthermedia/Profimedia

“Složili smo se da i dalje želimo da ostanemo zajedno, ali afere su se ređale. Saznao sam da me je prevarila sa četiri muškarca, a ja sam u međuvremenu imao još jedan seks “van veze”. Pre neki dan smo dugo razgovarali i shvatili smo da smo premladi ušli u vezu, kao i da na ovaj način pokušavamo da nadoknadimo propušteno. Ali, zaista nije u redu da varamo jedno drugo”, navodi on.

Foto: Freepik/gpointstudio

“I moji i njeni prijatelji se pitaju zašto smo mi i dalje zajedno, i možda su u pravu. Pretpostavljam da je vreme da svako krene svojim putem. Ali, ona je veliki deo mog života i znam da će mi neverovatno nedostajati kada više ne budemo u vezi”, zaključio je Britanac.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar