Ispovest NIMFOMANKE: Moram da vodim ljubav 10 puta dnevno, spavam i sa ženama a kada kriziram tu je…

Njen život je postao pakao, putovala je na drugi kraj zemlje samo da bi imala seks

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Andriy Bezuglov/Alamy/Alamy/Profimedia, Ilustracija

Zbog teškog oblika zavisnosti od seksa, Britanka Sami Volton (33) je izgubila posao i većinu prijatelja, i kako kaže, to joj je skoro uništilo život.

Njena ispovest iz 2016. godine je ponovo postala viralna na internetu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Iako bi mnogi na prvu loptu, potpuno pogrešno zaključili da je san svakog muškarca da nađe ovakvu devojku, nimfomanija je ozbiljan poremećaj koji drastično utiče na život žena koje od njega pate.

Sami kaže da su njeni problemi počeli oko njene 20. godine nakon što je raskinula sa dugogodišnjim dečkom. Situacija je ubrzo izmakla kontroli, i ona je imala seks sa prijateljima, ali i potpunim strancima. Znala je i da 10 puta dnevno ima seks, spavala je sa muškarcima i ženama, a kako navodi, često je sebe dovodila i u potencijalno opasne situacije, budući da je dovodila kući potpune strance.

Foto: Freepik/gpointstudio

Ona je shvatila da ima ozbiljan problem nakon što je zbog nimfomanije izgubila posao. U tom periodu joj je bilo sasvim normalno da otputuje na drugi kraj zemlje samo zbog seksa.

Potražila je pomoć lekara, ali kaže da je bila razočarana jer niko nije želeo pažljivo da je sasluša, i kao terapiju je dobila samo antidepresive.

Foto: Alistair Heap / Alamy / Alamy / Profimedia

Međutim, njen život se promenio kada je 2012. upoznala svog sadašnjeg dečka Džejmsa Kitsa.

“Većina muškaraca misli da bi devojka kao ja bila savršena, ali nijedan od mojih prethodnih partnera nije mogao da održi korak sa mnom. Presrećna sam što imam Džejmsa. Ne samo da je izdržljiv i može da me prati, nego je i pun razumevanja kada imam loše dane”, objašnjava Sami.

A kada je Džejms suviše umoran, a ona u krizi, Voltonova se okreće svojoj kolekciji seks igračaka vrednoj oko 2.000 evra!

Foto: Freepik/halayalex

“Na početku mislio sam da sam dobio na lutriji. Ali što sam stariji to zna da bude neverovatno naporno, i znam da se Sami nervira zbog toga. Dajem sve od sebe da joj pomognem i imam razumevanja. Odmah mi je bilo jasno da je ona zavisna od seksa i ona nikada to nije krila od mene. Život sa njom zna da bude prava avantura, a za jedan praznični vikend smo imali seks 40 puta”, izjavio je Džejms.

“Odlučila sam da javno pričam o ovome, jer želim ljudima da skrenem pažnju da je ovo pravi i ozbiljan problem, i da to nije nešto što treba da prihvatite sa podsmehom”, zaključila je Sami Volton.



Izvor: Objektiv.rs, Daily Mail

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar