Budi još bliži omiljenim fudbalerima i učestvuj u humanitarnoj akciji: Dejanu je potrebna TVOJA pomoć!

Prihodi ostvareni iz ove saradnje će ići u humanitarne svrhe

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: FK Partizan

Kompanija Superstars je idejni tvorac sajta Supersta.rs na kome poznate ličnosti, u zamenu za određeni novčani iznos, snimaju personalizovane video-poruke adekvatne sadržine.

“Kao sportsko društvo koje na dnevnom nivou brine o potrebama drugih, prihvatili smo da budemo deo novog projekta kako bismo, uz vašu pomoć, imali konstantan priliv novca koji ćemo usmeravati na najbolji način”, rekao je Predrag Vujović, direktor marketinga FK Partizan.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na sajtu SuperSTA.RS | Nešto stvarno super, nalaze se profili igrača prvog tima FK Partizan. Odabirom imena igrača i uplatom novčanog iznosa od 18.000 dinara, dobijaš mogućnost da ili lično dobiješ ili nekome proslediš personalizovanu poruku.

FK Partizan je odlučio da svi prvotimci Partizana, u periodu od 1. do 15. decembra, budu dostupni za personalizovane poruke, kako bismo sakupili novac za lečenje Dejana Radojičića, dečaka bez majke i oca.

Foto: FK Partizan

Uprkos lošim prognozama, Dejan se do danas junački bori i to sa bakom Milunkom, koju zove „mama“. Dejan često ima epileptične napade, pije veliku količinu lekova, ne može da jede, pa ga razni sirupi i suplementi održavaju u životu.

Odlazi u vrtić u grupu dece sa smetnjama u razvoju gde se dobro adaptirao i pokazuje napredak u socijalizaciji i komunikaciji. Dejanu su neophodna sredstva za lekove, suplemente, česte laboratorijske analize, kao i za operaciju i rehabilitaciju u banjskim uslovima.

“Posle 15. decembra 2020.godine, prihode ćemo transparentno i na mesečnom nivou usmeravati ka drugim pojedincima i organizacijama kojima je takva pomoć potrebna. Učinimo dobro za sebe i druge! Budimo svi SuperSTA.RS”, navode iz Partizana.

“Igrao sam za legendarni klub Partizan iz Beograda”: Ovaj igrač je sada u šestoj ligi Francuske!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar