Siniša otkrio strašne detalje iz perioda borbe sa teškom bolešću: Dva puta sam sanjao svoju sahranu!

"Nikada nisam izgubio nadu, sve sam to povezao sa svojom željom za borbom"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/Massimo Paolone/LaPresse via AP

U poslednjih godinu i po dana, Siniša Mihajlović je prolazio kroz težak životni period. Prvo se lečio od opake bolesti (akutna leukemija), a potom i sa koronavirusom.

Za italijanski “Skaj” govorio je o svojoj borbi sa ovim nedaćama, kao i još nekim životnim detaljima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Život je fantastična stvar, pogotovo kada prolazite kroz nešto kroz šta sam ja prolazio. Onda uživate u svakom momentu, u svakom detalju”, rekao je Mihajlović.

“Praktično sam rođen dva puta. Prvo u februaru 1969. godine, a onda 50 godina kasnije. Videti jakog čoveka da plače je posebna stvar, sa bolešću sam naučio da iznosim svoje emocije, naučio sam da plačem i nije me sramota toga”, kaže trener Bolonje.

“Nikoga ne bi trebalo sramota da bude. Pre toga, sve sam držao u sebi, onda sam shvatio da je plakanje dobra stvar, kao i pokazivanje ljubavi prema ljudima”.

Mihina ćerka u akciji s dečkom, sve se vidi: Zavukao joj ruku u gaćice, sve osvanulo na internetu! (FOTO)

 

Mihajlović je pred sezonu 2019/2020 saznao da boluje od akutne leukemije, tri puta je hospitalizovan, išao je na hemoterapije i transplantaciju koštane srži, ali je ipak ostao na klupi Bolonje. A, potom, saznao je radosne vesti – oporavio se, pobedio je bolest!

Ali, bilo je teških momenata za njega u tom periodu…

“Sanjati svoju sahranu nekoliko puta je veoma čudno. Nikada nisam izgubio nadu, sve sam to povezao sa svojom željom za borbom. Hranio sam svoju hrabrost. Naravno, doktori su imali veliku ulogu u svemu tome jer bez toga bih bio hrabar, ali ne bih uspeo”.

On je upitan i za ratni period u Jugoslaviji tokom devedesetih.

“Voleo bih da se ne sećam ničega iz ratnog doba, a u drugu ruku voleo bih da se sećam svakog detalja do kraja mog života. U ratu nema pobednika i dominantna boja je crvena, boja krvi. Krvi nedužnih ljudi”, zaključio je Siniša Mihajlović.

Lalatović zahteva novac za igrače: Danas smo izginuli za grad i klub, a oni ne mogu da isplate plate



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar