Profesor Ivan instalirao KAMERU u ženski toalet, pa SNIMAO koleginice, kad je jedna slučajno otkrila sve!

Otrčala je kod direktora koji je takođe crveneo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/gpointstudio

Bizaran incident dogodio se u ruskoj srednjoj školi u Novokuznjecku.

Jedan od profesora suspendovan je, novčano kažnjen, a onda i otpušten jer je postavio nelegalno kameru u ženski toalet kako bi snimao koleginice u njemu.

Profesor Ivan P. (39) priznao je u policiji da je u dogovoru sa domarom škole rešio da snima tri koleginice koje su se obojici dopadale, kao i da nisu postavljali kamere u delove objekta gde srednjoškolci idu u WC, već samo tamo gde su kolege.

Domar je potom angažovao električara i tokom vikenda su, kad nikog nije bilo u školi, u ćošak na plafonu postavili malu kameru koja je tačno bila uperena tako da se vidi sve kad profesorke ulaze do WC šolje.

Majka uhvatila sina da vara devojku, pa ga TAJNO SLIKALA: On otkrio sve i jednim gestom je šokirao

Ivan je sve to posmatrao na telefonu koji je spojio s kamerom i njegovo voajerisanje trajalo je punih mesec i po dana.

Ko zna koliko bi koleginice bile i dalje “na meti” Ivana i domara da jedna od njih nije slučajno otkrila kameru dok je posmatrala čitav toalet sa čistačicom razmišljajući o krečenju.

Tada je primetila nešto “sitno” i čudno u uglu plafona. Rekla je čistačici da donese merdevine, te se ova posle popela i videla kameru. Profesorka je otišla pravo kod direktora koji je crveneo od muke, jer nije znao o čemu se radi.

U razgovoru sa domarom, otkriveno je da je kameru tražio Ivan koji je, ponavljamo suspendovan, pa otpušten.

Presvlačila se, pa videla da je kamerom snima VOAJER: Umesto da ga uništi, donela ŠOKANTNU odluku (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Sto coveka otpustise a on se sikira da neka profesorka nepadne u wc-u i nedaj boze slomi nogu,ili joj pripadne muka dok sedi na solji. Brinuo covek za koleginice,sta mislis izadje zmija kroz instalaciju i u solju pa je ujede za debelo meso ili vec negde malo nezgodno

    Odgovori

Ostavite komentar