Revolucija! Baterija od 5.000 mAh, trajaće tri dana! (FOTO)

Kompanija Motorola je spremila veliki novitet

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Youtube printscreen

Kako bi proslavila 100 miliona prodatih Moto G pametnih telefona, kompanija Motorola je spremila veliki novitet, koji nastavlja odličnu seriju telefona, poznatu po “best buy“ etiketi i tome da daje više po nižoj ceni.

Imali smo odličan model Moto G5 Plus, a onda su se redom ređali odlični Moto G6 i Moto G7 modeli (uz Play i Power sufikse), koji su Motorola kompaniji pomogli da napravi jednu od omiljenih serija telefona ne samo kod nas, nego i u celom svetu.

Novi model zove se Motorola Moto G8 Power i oslanja se na četiri glavne karakteristike – četiri kamere, jaku bateriju, unapređen ekran i povoljnu cenu, koja će u Srbiji iznositi 29.990 RSD.

Motorola Moto G8 Power u Srbiji će se pojaviti sredinom marta, a doći će sa ekranom IPS LCD tipa, dijagonale 6,4 inča (16,3 centimetra), uz 19:9 odnosom strana i FHD+ rezolucijom. U ekran je u gornjem, levom uglu ugrađena selfi kamera rezolucije 16 megapiksela (f/2.0, jedan mikron piksel) sa Quad Pixel tehnologijom, koja omogućava kvalitetnije selfije noću.

Na kućištu je bilo mesta za stereo zvučnike sa Dolby tehnologijom, a tu su i dva mikrofona za kvalitetnije razgovore. Unutra je čipset Snapdragon 665, sa 4 GB RAM-a i 64 GB memorije uz microSD podršku, kao i Bluetooth 5.0, Dual Wi-Fi i FM Radio.

Pravite fotografije izbliza, sa velike udaljenosti ili bilo koje druge tačke između zahvaljujući sistemu sa četiri kamere i veštačkom inteligencijom.

Poleđinsku kameru čini sistem od četiri kamere. Glavna je rezolucije 16 megapiksela (f/1.7, 1,12 mikrona), 2 MPx makro kamera (f/2.2, 1,75 mikrona), 8 MPx ultraširoka kamera (f/2.2, 1,75 mikrona, 118 stepeni ugao slikanja) i 8 MPx telefoto kamera sa 2x optičkim zumom (f/2.2, 1,75 mikrona). Kamere se oslanjaju na fazni fokus, a na raspolaganju je i Led blic, koji može da se koristi i kao baterijska lampa. Za to će vam poslužiti poznate Moto Actions opcije, koje nadopunjuju čist Android 10, koji će biti nadograđen i na Android 11, kad za to dođe vreme.

Verovatno najjača karakteristika ovog modela je baterija kapaciteta 5.000 mAh, koju je moguće napuniti brzo, a u kutiji s telefonom dolazi i punjač od 18 vati, što je svakako neobično za ovu klasu telefona. Prema Motorola proračunima baterija može da traje čak do tri dana po jednom punjenju ili do 188 sati slušanja muzike preko interneta i do 21 sat gledanja filmova i serija.

Novi Moto G8 telefon nastaviće da radi čak i kad pokisne ili ga slučajno polijete vodom. Poseban dizajn, koji odbija vodu stara se da je vaš telefon od vode zaštićen i spolja i iznutra, kako biste mogli bezbrižno da ga koristite u svim vremenskim uslovima – samo ga ne potapajte u vodu niti tečnost namerno.

Motorola Moto G8 Power biće dostupna kod nas sredinom marta u crnoj i plavoj boji po ceni od oko 257 evra, a očekuje  se i u ponudi domaćih operatora.

Izvor: Mondo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar