ČUDO NA VODI: “Zlatna strela” čeka milijardera, a tek da vidite šta nudi (FOTO)

Italijanski dizajner se potrudio da udovolji svim ukusima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay / Domenico Farone

Super-jahta “Golden Arrow” (Zlatna strela), predstavlja viziju Antona Krošečkina iz Đenove. Reč je o iskusnom dizajneru, pa možete očekivati da će ponuditi nešto spektakularno.

Izgled trupa (dužine 90 metara) jasno ukazuje na ime jahte, a crne (staklene) površine dodatno privlače pažnju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Možemo primetiti da “Zlatna strela” nema preveliku “nadogradnju” i više podseća na gliser, ali nemojte da vas to prevari. Luksuzno plovilo raspolaže neverovatnom ponudom za uživanje, i jednim specijalnim “poklonom”.

Podeljena na celine

Prednja paluba ima više celina. Tu je bazen, đakuzi, otvoren bar, prostor za ležaljke, heliodrom i, naravno, komandni centar.

Italijanski dizajner se potrudio da pronađe dovoljno prostora za bioskop, salon i dva balkona, dok donja paluba “Strele” iskazuje sav njen glamur, prenosi Autoevolution.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anton Kroshechkin (@anton_krosh)

Apartman od 300 kvadrata

Unutrašnjost je urađena po istom principu “crno i zlatno”. Prisutne su minimalističke linije, a osim nekoliko VIP soba, veći deo zauzima apartman vlasnika od 300 kvadrata.

Prostor je toliko velik da je podeljen na nekoliko manjih, a ima i stepenice koje vode do dnevnog boravka (pogledajte Bēhance galeriju).

Ali, to nije sve! Budući vlasnik “Zlatne strele” dobiće i unikatni automobil, specijalno dizajniran da se vizuelno uklopi s njegovim “čedom”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anton Kroshechkin (@anton_krosh)



Izvor: Objektiv.rs/S.K.

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar