Ekspert otkriva 7 TRIKOVA za bolje vođenje ljubavi i snažniji VRHUNAC

Razmišljanje i sopstveno preispitivanje ovde igra veliku ulogu

Foto: Freepik/lookstudio

Želite da unapredite svoj seksualni život i da budete strastveniji u krevetu?

Marlena Segarm edukator za seks i ljubavne veze, podelila je osnovne korake, na osnovu kojih možete da poboljšate ovaj deo svog života.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ona je otkrila 7 trikova, na osnovu kojih ćete zagospodariti u spavaćoj sobi.

1. Zapitajte se šta za vas znači dobar seks

Ideja dobrog seksa se lesto zanemaruje, jer se retko pitamo šta zaista želimo u krevetu. Merlena predlaže da počnemo više da razmišljamo šta je ono što nam je važno u krevetu i kako to da izvedemo.

Foto: Serg Zastavkin / Alamy / Profimedia

2. Istražite šta je ono što hoćete da probate

Internet je mesto koje može da pruži odgovor na svako pitanje, pa tako i na pitanja u vezi sa seksom. Istraživanjem možete da shvatite šta je ono što bi moglo još više da vas uzbudi. Uključite i svog partnera u svoje istraživanje i budite potpuno otvoreni sa njim o svojim željama.

3. Osetite svoje telo

Sami ili sa partnerom, stanite ispred ogledala i dovedite sebe do vrhunca, gledajući se u odraz. Ovo može da vam pomogne da razumete i da osetite svoje telo.

Foto: Freepik/lookstudio

4. Seks dnevnik

Počnite da vodite seks dnevnik. Zapisujte posle svakog odnosa ono što vam se dopalo i ono što nije. To će vam pomoći da zaključite na koji način možete nešto da unapredite u seksu.

5. Govorite partneru šta vam prija

To ne znači da treba sve vreme da “brbljate” tokom seksa, ali s vremena na vreme pokažite svom partneru da je nešto što radi posebno dobro. Na ovaj način ćete mu staviti do znanja šta je ono što vas uvek uzbuđuje.

Foto: Freepik/Racool_studio

6. Pitajte partnera o njegovim potrebama i željama

Dobar seks mora da bude obostran. Zato pitajte svog partnera da li ima neke posebne želje i šta je ono što bi voleo da proba.

7. Problemi se dešavaju

Seks se često razlikuje i može da bude vrlo dinamičan, i na pozitivan, ali i na negativan način. To ne treba da vas plaši, ali ako stalno osećate da vam nešto smeta tokom seksa sa partnerom, a ne znate da otklonite problem, posavetujte se sa stručnim licem.

Izvor: Objektiv.rs, Dailystar

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar