Hteo sam da prevarim devojku, i usred AKCIJE s ljubavnicom sam uradio nešto što je šokiralo i mene i nju

Dvostruka preljuba će ga skupo koštati

Foto: Freepik/gpointstudio

Iako mu je devojka prvi put oprostila preljubu, mladi Britanac je ponovo napravio istu grešku i sada ispašta zbog nje.

“Imam 28 godina a moja devojka 25, i zajedno smo dve godine. To je do pre šest meseci bila veza na daljinu”, počinje on svoju priču.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Pre godinu da sam je prvi put prevario, sa bivšom devojkom našeg zajedničkog prijatelja. Bio sam usamljen i pun sažaljenja za samog sebe, kada sam naleteo na tu devojku u pabu. Malo smo popričali a sve se završilo seksom”, navodi muškarac i nastavlja:

“Više nisam razmišljao o tome, ali moja devojka je saznala za to kada je proveravala poruke na mom telefonu. To što sam je lagao je samo pogoršalo stvari. Žestoko smo se posvađali, ali na kraju mi je ipak oprostila”.

Foto: Freepik/ halayalex

“Pre šest meseci smo počeli da živimo zajedno. Iznajmili smo stan i ja sam počeo sa novim poslom. Bio sam u depresiji, mrzeo sam svoj posao i nedostajali su mi prijatelji i rodbina koji su udaljeni tri sata vožnje od nas. Zbog svega toga su zahladneli naši odnosi jer sam za sve krivio nju. Jedne večeri smo izašli sa prijateljima u pab, i moju devojku je zabolela glava i ona je otišla ranije kući, a ja sam ostao u baru. Tada sam upoznao seksi devojku i počeo sam da razgovaram sa njom”, objašnjava Englez.

Foto: Freepik/ Racool_studio

“Bio sam toliko glup da sam završio kod nje u stanu. Počeli smo sa seksom, i ja sam usred vođenja ljubavi, uradio nešto što nikada nisam pre toga. Iznenada sam stao i shvatio kakvu sam grešku napravio. Prekinuo sam sa seksom, bez reči se obukao i otišao. Devojka kod koje sam bio me je prvo gloedala u potpunom šoku, a kada je videla da sam ozbiljan u nameri da odem, prezrivo mi je pokazala vrata”, iskren je Britanac.

Foto: Freepik/ halayalex

“Upravo sam sve ispričao mojoj devojci i ne znam šta da radim. Kako da spasim našu vezu? Kako da je ubedim da ovo nema veze sa njom nego sa tim što sam toliko nesrećan u ovom gradu”, zaključio je on.

Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar