VELIKA LJUBAV

POTRESNA ispovest Goce Božinovske na dan Šijanovog UBISTVA: Prihvatila bih DESET žena samo da je živ

"Spavala bih u kontejneru da on može da oživi, ali to je nemoguće"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook

Žestoki momak sa beogradskog asfalta Zoran Šijan ubijen je pre dvadeset i jednu godinu, na današnji dan.

Njegova udovica, folk pevačica Goca Božinovska, u potresnoj ispovesti za “Pink.rs” ispričala je detalje života sa Šijanom i istakla da bi preko svega prešla samo da je on danas živ.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Goca priznaje da joj je Zoran branio da peva i da je to prihvatao samo dva meseca, dok mu na jednoj svadbi nije prekipelo.

Goca Božinovska o ženidbi sina: Daće bog da Ceca i ja ZAPEVAMO na Mirkovoj i Bojaninoj svadbi!

“Odem vikend da odradim, on me čeka na aerodromu, to je tako trajalo dva meseca, a onda mu je puk’o film. Bili smo na nekoj svadbi, prišao mi je neki stariji čovek, deda i zalepio mi 100 maraka na glavu. On je ustao, uhvatio me za ruku i rekao: “Ustani, uzmi stvari, idemo kući”, ja mu kažem: “Kako da idemo kući, svadba u toku, ja glavna pevačica na svadbi”, on kaže: “Ja ne mogu da dozvolim da moju ženu pljuju i lepe”. I nikad više nisam uzela mikrofon u ruke dok se nismo rastali. Naravno da mi je to teško palo, ali ja sam njega volela neizmerno, do poslednjeg dana, meni je bila veća ljubav prema njemu nego prema muzici… Posle sam već krajem decembra ostala u drugom stanju, Zorana se rodila u septembru, posle 14 meseci i Mirko. Sve se nekako brzo izdešavalo, tako smo brzo živeli, tako je sve brzo i prošlo”, izjavila je Goca za “Pink.rs”.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goca Bozinovska (@gocabozinovska)

Zoran Šijan je u 35. godini ubijen u centru Beograda. Do danas nije razjašnjeno njegovo ubistvo, a o motivima se samo spekuliše. Nakon Zorane smrti Goci je bilo teško da sama odgaja njihovu decu, sina Mirka i ćerku Zoranu, kao i svoju ćerku iz prvog braka Jelenu.

foto: E-stock/ Boris Mirkov

“Teško je i razvedenoj ženi da odgaja sama decu što joj otac stoji na usluzi, može da pritekne u pomoć, a pogotovo meni koja sam imala Jelenu od 16 godina i dvoje male dece. Jelena je već prešla u Beograd, krenula u srednju školu, Zorana je bila drugi razred, Mirko prvi… Jako mi je bilo teško, trebalo je zaraditi, prehraniti ih, školovati ih… Haos! Samo ja znam kako sam izdržala, sve sam pregurala na svojim leđima… Onda je bilo i bombardovanje, pa sam sklanjala decu, vukla ih, katastrofa”, govori Goca.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Vest o smrti Zorana Šijana saznala je od bliskog prijatelja i kolege, pokojnog Šabana Šaulića. Tada su bili razvedeni, a od šoka je jedva došla sebi.

“Te noći sam bila u Beču, sa mnom je trebalo zajedno sutradan u Italiji da radi Šaban Šaulić. Ja sam završila prvi blok pesama i došli su neki momci sa torbama, šaneri, imali su mušku garderobu. Ja sam odabrala jedan prelep džemper, od kašmira, kupim i ostavim ga u garderobi. Odem da odradim drugi blok, kad sam se vratila u garderobu, pozvonio mi je telefon. Zvao me je Šaban, mislila sam da me zove zbog tezge, što je trebalo sutradan da radimo. Odmah sam čula da mu je čudan glas, pita me: “Gde si, je l’ si čula nešto?”. Iste sekunde su mi se noge odsekle, znala sam da se nešto desilo. On mi kaže: “Smiri se, molim te, nije istina'”, priseća se Božinovska.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goca Bozinovska (@gocabozinovska)

“Inače, kad sam završila taj prvi blok pesama zvao me je i rekao mi: “Mirko je sa mnom, Zorana je otišla kući. Mirko neće da se odvoji od mene, kupio sam mu punu kesu kinder jaja i neće da ide. Kuka, plače. Evo sad će još malo da ide kući, da ga zet odveze”. Tako da je meni bilo u glavi da je dete sa njim. Šaban mi je rekao: “Mislio sam da znaš, možda nije istina, čuo sam da su upucali Šijana u Dimitrija Tucovića”. Tačno se auto zaustavio ispred zgrade gde je mene pokupio prvi put kad smo se uzeli, ja sam tu stanovala. Šaban mi kaže: „Stani, ne paniči, možda je i živ“. Ja sam pala odmah tu, onesvestila sam se, skočilo je obezbeđenje tu oko mene, polivali su me vodom, odvezli me u hotel… Kad sam krenula na put, tri dana mi je igralo oko, išla sam tada sa Kukijem (Ivan Kukolj Kuki), kažem mu: „Nemoj da pomisliš da ti namigujem, desno oko mi igra već tri dana, ne mogu da gledam“, on meni kaže: „Nemoj da ga izdaješ“, ja mu kažem da ću da idem kod očnog čim se vratim za Beograd. Tog momenta, kad mi je Šaban javio, tad je prestalo. Tako je prestala naša priča, a počela moja muka i borba sa životom do današnjeg dana. Ljudi te gledaju i svi misle da si najsrećniji na svetu, da ti ništa ne fali, lepa, zgodna, mlada, popularna u tom trenutku, sa hitovima, ali su uvek neki bol, patnja i tuga bili u meni. Život je išao dalje, ja sam bila relativno mlada da bih ostala sama, desile su se onda i neke ljubavi, ali uvek trčiš svojoj deci, nikad potpuno ispunjena. Ne možeš ostaviti malu decu koja su tek na početku života i gledati sebe, ali to je život”, dodaje ona.

Šijan poslednje godine života nije proveo sa Gocom, već sa njenom najboljom drugaricom Goranom, sa kojom ju je prevario. Zoran i Gorana su dobili i sina Vukašina, koji je danas u kontaktu sa Gocinom decom iz drugog braka, a najviše je vezan za svog starijeg brata Mirka.

Foto: Instagram/Printscreen/miresijan

“Sad je Vukašin porastao, veliki je momak i on voli Mirka kao starijeg brata. Normalno. Bila je velika razlika između njih. Sve što se izdešavalo između mene i njegove mame, prosto je tako život nametnuo, nemoguće je bilo da oni budu u nekim boljim odnosima, mi smo bile drugarice. Međutim, kako vreme odmiče, deca rastu. Ali ja njima nikad u životu nisam branila. Govorila sam im uvek: „Vi kad god poželite i kad odlučite, mama nikad vama to neće da zabrani, to je vaš život. I mama će jednog dana da ode, a vi ostajete, ako je to u vašem srcu i duši vi radite kako hoćete“, priča Goca za pomenuti portal i priznaje da bi sve dala je njen pokojni suprug danas živ.

Goca Božinovska zaprepastila sve: UDARILA sam čoveka mikrofonom u glavu, krenula mu je KRV…

“Uvek bih izabrala njega, srećna sam što sam imala u jednom periodu svog života takvog lepog čoveka i što sam sa takvim, kvalitetnim čovekom rodila decu, to nikad ne bih promenila. Sad kad bi ustao iz groba, da sam mlada, opet bih isto izabrala. Jedino što bih promenila u svom životu je da on bude živ. Prihvatila bih deset žena da ima pored, da ih ja sve finansiram i izdržavam, samo da je živ. Sve u životu, sve bih dala, odrekla bih se svega, izašla iz kuće, otišla da spavam u kontejneru, da može on da oživi, ali to je nemoguće. Svima je nama tako zacrtano. Ja sam imala prilike posle njega i da se udam i da živim na visokoj nozi, da uživam, ali ja to nisam htela”, dodaje Božinovska.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar