Goca Božinovska o ženidbi sina: Daće bog da Ceca i ja ZAPEVAMO na Mirkovoj i Bojaninoj svadbi!

Pevačica bi volela da njen sin oženi sadašnju partnerku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/Časlav Vukojičić, E-stock/Ivan Dobričić

Folk pevačica Goca Božinovska poslednjih nedelja prolati kroz teške momente u privantom životu.

Naime, njena majka je bolesna i nalazi se u teškom stanju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Istina je da je moja majka nepokretna i nesvesna, njeno stanje je gore nego ikad. Starost čini svoje. Jedva se mirim s tim, ali šta je, tu je. Nakon operacije kuka ovog leta puštena je iz bolnice kući u Kraljevo, gde provodim sve svoje vreme i maksimalno sam joj posvećena. Čuvam je kao bebu, umivam, presvlačim i hranim”, priča Goca za “Alo” i dodaje:

Goca Božinovska zaprepastila sve: UDARILA sam čoveka mikrofonom u glavu, krenula mu je KRV…

“Mama nije želela da o njoj brine bilo ko drugi, pa to radimo mi, njena deca. Život je to, došao je red na mene da joj vratim za sve što je činila za nas. Neću da opterećujem sina i ćerke, sve radim sama, a oni su kod kuće u Beogradu”, kaže Božinovska, koja je doputovala iz Kraljeva kako bi sa porodicom proslavila Aranđelovdan.

Foto: Printscreen/Youtube/Amig show

“Bojana me je oduševila, izvrsna je domaćica! Održava higijenu kuće, pomaže mi u pripremanju jela, ma sve. Izuzetno mi je drago što imam takvu snaju. Vaspitana je tako da zna za red, našu kuću poštuje kao svoju”, priča Goca i dodaje:

“Puno mi je srce kad vidim da moj Mirko ima baš takvu devojku. Bojana me podseća na mene u mladosti, prava je snalažljivica, što bi se reklo – za sve je ima, luda je, uvek nasmejana i pozitivna, ništa joj nije teško”.

Foto: Instagram/Printscreen/bojana__rodic

Po medijima se spekuliše da prodaje stan koji je bio u vlasništvu pokojnog Zorana Šijana.

“Nisam prodala Šijanov stan, koji stan?! To nije istina. Ne znam kakva je to nekretnina, ne postoji. Što se mene tiče, ja mogu samo da kupim, šta da prodam”, rekla je Božinovska.

Goca Božinovska o Bojani Rodić: Ona kao da ima 50 godina! Evo šta ZATEKNE kad uđe u Mirkovu sobu

“Svi Rodići su super. Daće bog da sve bude u redu, pa da na Mirkovoj i Bojaninoj svadbi zapevamo Ceca i ja. Bitno je da su i Cecin i moj sin odabrali takve devojke zbog toga što one, pre svega, imaju kućno vaspitanje”, zaključuje Goca.



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar