Nije mogao da odbije Šapićev poziv: Šoštar se prihvatio teškog posla, tu je i Vujasinović!

Bivši saigrači iz reprezentacije pokušaće da na viši nivo podignu novobeogradski vaterpolo klub

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Legendarni vaterpolo golman Aleksandar Šoštar predstavljen je kao novi sportski direktor vateropolo kluba Novi Beograd.

Šoštar je najnovije pojačanje u Novom Beogradu, a zajedno sa njim klub je predstavio ceo stručni kadar, koji čine šef stručnog štaba Vladimir Vujasinović, pomoćni trener Aleksandar Ćirić, šef struke za mlađe kategorije Nenad Vasilovski, kondicioni trener Aleksandar Janik, član uprave zadužen za sportska pitanja Đorđe Pejčić i predsednik kluba Goran Mandić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Bivši i dudgogodišnji predsednik VK Partizan Aleksandar Šoštar rekao je da je na poziv Aleksandra Šapića došao u VK Novi Beograd.

“Ja sam najnoviji ovde, praktično od danas, a već od od 1. decembra treba da počnem da radim. Došao sama na poziv Aleksandra Šapića, koji me pozvao i ponudio mesto sportskog direktora. Tražio sam malo vremena da razmislim i moj odgovor je bio pozitivan, jer mislim da je ovo sredina koja ima prespektivu. Uslovi su dobri, Novi Beograd je opština kojoj je potreban jedan ovakav centar. Orjenetacija i priortet biće rad sa decom”, rekao je Šoštar na konferenciji za medije u SC 11. aprili na Novom Beogradu.

Trener Vladimir Vujasinović poželeo je dobrodošlicu svim članovima stručnog štaba.

“Ove sezone imamo jak prvi tim koji konkuriše za domaće trofeje, a predstavićemo se i u Evropi. Osnovni cilj nam je formirrnaje vaterpolo škole, koja će u skorijoj budućnosti izbaciti vaterpolo asove. Da nastavimo da radimo kao što smo dosad. Želim nam svima sreću”, rekao je Vujasinović.

Poznato koliko će Tajson zaraditi zbog borbe sa Džonsom: Mnogi ove pare ne vide za tri života!



Izvor: Objektiv.rs, Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar