Jelena zaboravila na kameru, pa se PRESVLAČILA: Kolega je gledao i šokirao PERVERZNOM porukom (FOTO)

Uputio joj je SMS koji nikad neće zaboraviti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/jelenayagusinskaya

Neobičan slučaj doživela je Poljakinja Jelena Jagasinska kada je završavala sa sastankom na Zoomu.

Baveći se frizerskim, ali i frilenserskim poslom, a uz to je i samohrana majka, u vreme epidemije koronavirusa Jelena je morala da se u potpunosti prebaci na rad od kuće. 

Učenica na Zumu isprozivala profesora, a nije ni videla da joj je mikrofon UKLJUČEN (VIDEO)

Tako su krenuli i sastanci na popularnoj platformi, s kojom Jelena baš i nije bila na početku u “prijateljskim odnosima”. Nije znala kako se Zoom koristi, šta sve može i mora da se uključi i isključi te je krajem leta imala ozbiljan gaf.

Na kraju sastanka sa nekoliko kolega i koleginica, mislila je da je sve pogasila, ali prevarila se. Krenula je da se presvlači i sprema za tuširanje ispred laptopa ni ne sluteći da je jedan kolega sve vreme gleda.

Jelena je bila i zbunjena i polaskana porukom, Foto: Instagram/jelenayagusinskaya

Pokušao je da joj signalizira da se sve vidi, ali je posle shvatio da ona ništa ne čuje, pa joj je poslao poruku. Pritom je primetio da Jelena ima veliku tetovažu iznad zadnjice što ga je očito oduševilo.

“Da sam znao da imaš tu prelepu tetovažu na tom mestu, davno bih te pozvao na kafu. Izvini, ali ti si prezgodna koleginica i rado bih da se sretnemo van svega ovog. Da…sve se vidi trenutno šta radiš”, napisao joj je, prenosi portal Wprost.

Kako je Jelena s njim bila u sjajnim odnosima čitave godine nije poruku protumačila (a mogla je, naravno) kao seksualno uznemiravanje već kao kompliment, iako je bio blam od svega.

U odgovoru mu se zahvalila i što je najluđe u celoj priči, njih dvoje su se zaista nekoliko dana kasnije i našli na kafu i ušli u vezu!

Bruka: Slavni analitičar se SAMOZADOVOLJAVAO na Zumu! Verovao da ga niko ne vidi, sad čeka otkaz (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar