Bruka: Slavni analitičar se SAMOZADOVOLJAVAO na Zumu! Verovao da ga niko ne vidi, sad čeka otkaz (FOTO)

Teška godina koju je dodatno iskomplikovao sebi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Twitter/LightSydePaul

“Svaki nagon koji nastojimo da prigušimo neprestano kljuca u mislima i truje nas… Jedini način da se čovek otarasi iskušenja jeste da mu popusti”.

Ovu misao Oskara Vajlda teško da će čuveni američki analitičar Džefri Tubin moći da upotrebi kao argument kada se bude borio u Njujorkeru i na CNN-u da sačuva posao.

Jer, trenutno je suspendovan zbog bizarnog čina samozadovoljavanja na Zumu pred dvoje kolega!

Magazin Njujorker suspendovao je svog dugogodišnjeg kolumnistu nakon što je, navodno, tokom razgovora preko Zuma pokazao polni organ i masturbirao. Strani mediji navode da je Tubin (60) ovo navodno učinio prošle nedelje tokom video-poziva između zaposlenih Njujorkera, za koji radi oko 25 godina, i radiostanice WNYC čiji je bio povremeni analitičar, baš kao i na CNN-u.

Tubin očito nije bio vešt ni sa Zumom, a ni sa lajvom na laptopu, jer je mislio da je kamera ugašena, kada je nakon sastanka opušteno krenuo da onaniše. Čak je ustao i pokazao nesmotreno polni organ jednako uticajnim kolegama poput Džejn Mejer, Evana Osnosa, Džejlani Kob i Sju Halpen.

“Napravio sam glupu grešku misleći da je kamera ugašena. Izvinjavam se svojoj ženi, prijateljima i kolegama. Verovao sam da me niko ne vidi”, rekao je Tubin.

Analitičar koji je jako važan za američko javno mnjenje kad su izbori, uzeo je na CNN-u baš pred nastupajuće neplaćeni odmor.

Učenica na Zumu isprozivala profesora, a nije ni videla da joj je mikrofon UKLJUČEN (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar