“Mama, drži se!” Degenek iznenada prekinuo voditelja i poslao snažnu poruku Srbiji, poslušajte ga!

Miloš Degenek se na emotivan način obratio javnosti iz Belgije, gde je sa Zvezdom ostvario važnu pobedu nad Gentom u Ligi Evrope

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/crvenazvezdafk.com

On je, naime, otkrio da mu je majka inficirana SARS-CoV-2 tipom koronavirusa, poželevši joj brz oporavak. Najpre se, u uključenju za TV Arena sport, osvrnuo na učinak crveno-belih u ovom meču, ali i dosadašnjem toku grupne faze:

“Devet bodova imamo, a dva meča do kraja. Fenomenalan posao samo odradili u gostima, taktički odigrali fantastičnu utakmicu, iskoristili naše snage i ginuli jedan za drugog. Odigrali smo kvalitetno i nikoga nismo izneverili, već smo dali nadu da možemo stvarno da se nadmećemo sa svima”, rekao je Zvezdin odbrambeni igrač, prenosi Blic.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Miloš Degenek je bio presrećan što je njegov kolega iz defanzive, Nemanja Milunović, bio jedan od strelaca:

“Kad je on dao gol – kao da sam ga ja dao! Mnogo ga cenim kao igrača, kao čoveka, mnogo mi je drago što ga je dao. Ali, generalno, svi su bili sjajni, od mistera do svih igrača”, istakao je Milunović.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Taman kada mu se komentator TV Arena sport zahvalio na ukazanom vremenu, Zvezdin defanzivac je zamolio da još nešto doda tokom prenosa iz Belgije:

“Samo da još ovo kažem, jer mi majka ima koronu: Mama, drži se! Biće sve u redu! Čuvajte se svi ‘kući’!”, poručio je Degenek svojima, ali i ostatku Srbije.

Podsetimo, Crvena zvezda je gostovala Gentu u 4. kolu grupne faze Lige Evrope, a cilj joj je jasan da osvojio ceo plen i, uz pobedu Hofenhajma nad Liberecom, dođe na bod od plasmana u šesnaestinu finala. I, baš to se i dogodilo – Zvezda je pobedila Gent sa 0:2, istim rezultatom je slavio i Hofenhajm, pa su crveno-beli došli na korak od evro-proleća, uz dve šanse da osvoje bod koji im to obezbeđuje (3. decembra igraju protiv Hofenhajma u Beogradu, a onda sedam dana kasnije gostuju Liberecu).

Zašto smo voleli Dijega? Maradona na splavu usred Beograda pevao “Marširala kralja Petra garda” (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar