A I TI SI MUZIČAR?

Đilas traljavo pokušao da odbrani Gojka: Nije samo moj brat šurovao sa Krušikom, OBOJICA SMO!

Lider SSP pokušao da izvuče brata iz afere sa prodajom vile na Dedinju, a uspeo je da u aferu uvuče i samog sebe

Dragan Đilas; Foto: Printscreen N1

Predsednik stranke Slobode i pravde Dragan Đilas pokušao je danas traljavo da opravda brata Gojka i izvuče ga iz nove afere “Krušik”, ali jedino je uspeo da u tu aferu uvuče – i sebe!

Reagujući na informacije da je njegov brat Gojko uoči montirane afere ispod cene prodao vilu na Dedinju bivšem direktoru Krušika Mladenu Petkoviću, Đilas se spetljao i praktično potvrdio tu informaciju, a onda priznao da je i on sam bio u dilu sa Petkovićem.

Gojko Đilas; Foto: Facebook

– Moj brat nikad nije bio vlasnik kuće u ulici Jevrema Grujića. Kuću je kupila 2011. kompanija Multikom čiji sam ja vlasnik, a 25. avgusta 2017. godine, preko ćerke firme u kojoj je moj brat bio direktor, prodala čoveku koji je pilot i ceo život radi za strane avio-kompanije – rekao je Đilas.

Kako je dodao, on je bio ministar godinu dana i gradonačelnik pet godina, a da niko do ovih dana nije čuo da ima rođenog brata niti da je on ikada imao bilo kakve veze sa politikom, niti radio bilo kakve poslove sa državom.

Izvor: Objektiv.rs

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (3)

Ostavi komentar

  1. Sada je sasvim jasno zašto je Đilas lansirao “aferu Krušik” – smetalo mu je što Krušik sarađuje sa nekim drugim a ne sa njim i prodaje oružje preko trgovaca koji imaju podršku aktuelne vlasti. To što je Krušik (samim tim i država) izgubio velike poslove i ogromne pare njih ne zanima jer su Đilas i oni iza njega sigurno u celoj priči zgrnuli milijarde dolara. To je taj Đilas koji obećava sve besplatno i plate od 1500€ za 6 meseci?

    Odgovori
  2. Kada prodje jos po nesto vode Savom i Dunavom izaci ce sve na videlo pa ce se znati ko je sta radio a ko nije, koliko koga sta kosta itd., ili sam ja malo najvan verujuci da ce sve mutne radnje bilo kog od proslih ili sadasnjih izaci na videlo. Bice da imamo dovoljno pujtera a i pepela iz Obrenovca tako da verovatno nece biti nista od proziviki bez obzira ko je na vlasti bio ili je na vlasti. Ziveli

    Odgovori

Ostavite komentar