Keba prvi RAZOTKRIO Severinino neverstvo? Sve ispričao sinu, a onda je Igor preduzeo OVAJ korak

Pevačica je potom pokupila svoje stvari iz kuće Kojićevih i otpratila ih na društvenoj mreži Instagram

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/Miloš Rafailović, E-stock/Kobra, E-stock/Agency

Hrvatska pop zvezda Severina Kojić navodno vara supruga Igora Kojića sa Tomislavom Voštinićem, vlasnikom vinarije, bruje hrvatski mediji.

Prema pisanju “Kurira”, za Severinino neverstvo prvi je sazno Igorov otac, folker Dragana Kojić Keba koji je potom obavestio sina o tome.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Keba i Olja su, navodno, preko prijatelja iz Hrvatske letos saznali za Severininu aferu, a onda su sve ispričali nasledniku. Igor je tada obavio razgovor sa suprugom, a tom prilikom nastala je velika svađa između njih dvoje, koja se odigrala i u javnosti. Severina je nekoliko dnaa kasnije na Instagramu optužila njegove roditelje da su krivci za probleme u njihovom braku.

Foto: Screenshot Instagram

“Pokrovitelji su Olja i Dragan. Molim te, izuzmi me iz ovog, pokrovitelji su Olja i Dragan”, napisala je tada ljutito pevačica nakon što je Igor optužio njenog bivšeg partnera i medije da previše vode računa o njegovom braku. Kako tvrdi naš izvor, Igor u početku nije verovao svojim roditeljima, pa je tako pokušao da izgladi poljuljan odnos sa Severinom, dok se i sam nije uverio da mu je supruga neverna, kada je i odlučio da stavi tačku na svoj brak.

ĆAO, ZDRAVO: Severinu nakon Kebe, Olje i Nataše otpratile Lepa Brena i Ana Bekuta!

Severina je, potom, kako piše “Kurir”, otpratila svekra i svekrvu sa Instagrama, kao i Igorovu sestru Natašu Kojić. Ubrzo je pokupila svoje stvari iz kuće Kojićevih, gde je boravila kada je dolazila u Beograd.

Severina ima NOVOG DEČKA?! Mlađi je od nje 10 godina, a evo ko je izvesni Toma i čime se bavi (FOTO)

Kako izgleda muškarac sa kojim je Severina, navodno, u emotivnoj vezi pogledajte na linku iznad.



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (22)

Ostavite komentar