Severina ima NOVOG DEČKA?! Mlađi je od nje 10 godina, a evo ko je izvesni Toma i čime se bavi (FOTO)

Spojio ih je njen menadžer?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Instagram/ Severina

Već mesecima unazad spekuliše se o odnosu Severine Kojić i njenog supruga Igora Kojića. Oni su već mesecima razdvojeni, budući da je pevačica u rodnoj Hrvatskoj, a Igor u Beogradu, a ni jedno od njih ne objavljuje zajedničke fotografije na društvenim mrežama, niti daje bilo kakvu naznaku o emotivnom statusu.

Proteklih dana u hrvatskim, a potom i srpskim medijima kao bomba odjeknula je vest da Severina navodno ima novog, deset godina mlađeg dečka Tomislava Voštinića. Reč je o vinaru iz Ivanić Grada, a po hrvatskim estradnim kuloarima šuška se da je njihovom poznanstvu navodno kumovao njen menadžer Tomica Petrović.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Screenshot Instagram

Naime, Seve je u junu ove godine obnovila saradnju sa Tomicom, sa kojim je najpre raskinula ugovor, posle 17 godina zajedničkog rada, čime su svi bili oduševljeni osim, navodno, Igora Kojića, sa kojim menadžer nije imao idealan odnos. Dok nije sarađivala s Tomicom, menadžerske poslove preuzeo je Igor, a nakon što su se Kojić i Seve navodno ovog leta posvađali – pevačica je obnovila saradnju s menadžerom.

Kako piše Kurir, iako se ni Seve ni Igor proteklih meseci nisu oglašavali povodom tračeva koji kruže o njihovim navodnim bračnim krizama, po Hrvatskoj se šuška da je njihov “loš odnos” mandžer Tomica iskoristio da pevačicu upozna sa svojim poznanikom Voštinićem. Tomica je navodno vinara upoznao preko prijatelja koji živi na imanju pored njegovog na Graberju Ivaničkom i koji se druži s njim. Njemu se Tomislav odmah dopao i znao je da će se svideti i Severini, pa je organizovao druženje na kojem ih je upoznao. Kako se dalje priča, odmah su sevnule varnice, te su nastavili komunikaciju putem poruka, a brzo su i otpočeli vezu. Sve ove navode u vezi sa Severininim emotivnim statusom, zapravo promenama na emotivnom planu demantovao je njen menadžer, a ima li istine u čaršijskim pričama pokazaće vreme.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tomislav Voštinić (@vostinictomislav)

Voštinić je, inače, razveden – ima dvoje dece, a posle bračnog kraha preselio se iz Ivanić Grada na Graberje Ivaničko, gde se nalazi njegovo ogromno imanje. Pored tri i po hektara vinograda, ima i vinariju i kuću.



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (13)

  1. Kao što rekoh neće njena veza sa Kebom Juniorom da traje jedino sam pogrešio u količini vremena. Neće ni ova veza da traja tek toliko dok se ne izgustira.

    Odgovori

Ostavite komentar