BRUKA

Miljana Kulić koristila LAŽAN test za trudnoću?! Zadrugari je RASKRINKALI, Zola sve otkrio! (VIDEO)

Kulićeva uhvaćena u manipulaciji?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/TV Pink

Učesnica “Zadruge 4” Miljana Kulić nedavno je uradila test za trudnoću, koji je, kako je rekla Lazaru Čoliću Zoli, pozitivan.

Međutim, Miljanu su sinoč zadrugari raskrinkali. Ona je, navodno, pokazala lažan rezultat kako bi maltretirala bivšeg dečka Zolu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ja sam uradila test i pokazao je dve crte, ali to je bila greška! Hvala Bogu što je tako da nije pozitivan, a ja sam uradila još deset testova i ne treba mi drugo dete posebno sa ovim čovekom. Meni je tada prošlo kroz glavu šta ću da radim, ako jesam i drago mi je da nije tako, a da sam bila trudna ja bih uradila abortus”, rekla je Miljana.

Miljana i Kristijan u žestokom okršaju: On poludeo pa POCEPAO novac, OBEZBEĐENJE uletelo u Belu kuću

“Ja sam razumeo da se ona plaši, ali sam bio siguran da je trudna, jer nam je rekla da oni imaju često odnose i da završava u nju, ali nakon tog testa je situacija kakva jeste. Mislim da je ona donela od kuće pozitivan test kako bi napravila ovde pakao Zoli. Ona je taj test koristila i napolju, kako bi ga ucenjivala i slala je slike tog testa njegovim drugarima”, rekao je Marko Đedović.

Miljana uradila OSAM testova za trudnoću, pa se HITNO obratila porodici: Nemojte da brinete! (VIDEO)

“Desila se situacija napolju da je mojim drugarima slala slike lažnog testa, ali ja nisam verovao i istina je bila da je lagala. Ona ovde iznosi laži, i sve izmišlja, ali ona je ta koja se time bavi i ja završavam priču sa njom”, ispričao je Zola.



Izvor: Objektiv.rs, Pink

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar