U braku smo 18 meseci i NIJEDNOM nismo vodili ljubav, a onda mi je njegov polni organ otkrio pravu ISTINU

Razočarana žena kaže da više ništa ne veruje svom suprugu

Foto: Lou Cypher/ImageSource/Profimedia

Nedostatak seksa može da uništi svaki brak, a kada ga uopšte nema, kao što se dogodilo jednoj Engleskinji, to predstavlja ogroman problem.

“U braku smo 18 meseci i nijednom nismo imali seks. Ne znam šta se dogodilo, jer pre venčanja nismo imali bilo kakvih problema i vođenje ljubavi je bilo pravo zadovoljstvo”, navodi ona.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Što je najgore, on se više uopšte i ne trudi u krevetu. Stalno ponavlja da njegov penis ne funkcioniše kako treba. Kada ja preuzmem inicijativu, on me odmah prekine i kaže da je umoran ili da se ne oseća dobro”, objašnjava žena.

“Počela sam da sumnjam da me vara. Što je najgore, više mu ne verujem da ima problema u seksu. Svako jutro se budi sa erekcijom, a juče sam primetila da se vidno uzbudio dok smo gledali neke erotske scene na televiziji”, objašnjava Britanka.

Foto: Freepik/gpointstudio

“Umorna sam od njegovih izgovora, mislim da me uopšte više ne voli, iako on tvrdi da to nije istina. Naš brak više nema smisla ako se nastave problemi sa seksom. Ne znam ni kako bih mu pomogla kada ne želi da razgovara sa mnom o tome”, zaključila je razočarana Engleskinja.

Foto: Freepik/Racool_studio

Savet psihologa: Kada muškarci imaju problema u krevetu, obično ne vole da pričaju o tome. Recite svom suprugu da ga volite i da on može da ponovo pokrene svoj libido. Bilo bi dobro i da ode a pregled kod lekara, a za početak probajte da se oboje opustite, započnete sa poljupcima i bez pritiska da morate da imate seks, probate da oporavite vaš ljubavni život.

Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (3)

Ostavi komentar

  1. Енглескиње су “познате по верности” па тако и ова. Баш ОБЈЕКТИВан текст…неко можда и поверује!

    Odgovori
  2. Ovako…
    Muškarcima često moranje i pritisak u ovom slučaju braka utiči na libido, zajednički život i velika bliskost između partnera samnjuje seksualnu želju i smanjuje misteriju…
    To nema nikakve veze sa ljubavi, ljubav može da postoji nego je problem nedostatak strasti i zaljubljenosti.

    Odgovori

Ostavite komentar