Majci u karantinu ostale 2 kutije KONDOMA: Dala ih ćerkici, pa joj pokazala ŠTA da radi s njima (FOTO)

Korisnici društvenih mreža ostali bez teksta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Kennedy News and Media printscreen/thesun.co.uk printscreen

Britanka Safira Grajms-Vilijams bila je primorana da od marta do juna radi od kuće kao asistenkinja u jednoj firmi za konsalting.

Kako je i petogodišnja ćerka bila u kući jer ni vrtići nisu radili, njih dve imale su puno slobodnog vremena.

Izgubila posao zbog korone, pa postala UČITELJICA za POLNE odnose: Evo šta izvodi pred parovima (FOTO)

Safira je bila u višemesečnoj vezi, ali je i to puklo početkom karantina, pa su joj dve pune kutije kondoma ostale u kući. Ne želeći da ih čuva za neko drugo, kasnije vrem, majka je došla na bizarnu, ali zanimljivu ideju kako da ih koristi.

Znajući da je ćerka od malena volela balone i da neke igračke stavlja u njih, Safira je otvorila kutiju i izvadila kondom. Stavila ga je u usta i naduvala pred ćerkom, a prethodno su u njega ubacile igračku. Kada je kondom/balon dostigao punu veličinu zavezale su ga.

Neobičan nači da se petogodišnje dete zabavi s kondomima, Foto: Kennedy news and media printscreen/Thesun.co.uk.printscreen

Devojčica je bila oduševljena. Majka je jednako ponosna na sebe podelila rezultat igranja s ćerkom na društvenim mrežama, ali nisu svi delili njen entuzijazam. Neki su je i kritikovali zbog toga što petogodišnje dete uči da rukuje s kondomima.

“To su gluposti. Videćeš kad ti ćerka napuni 12-13 godina o čemu pričam. Prerano je saznala za te stvari u životu”, napisala je jedna majka.

Safira je u međuvremenu i ovog meseca zbopg novog zaključavanja Engleske iskoristila preostale kondome i ćerki napravila novu zabavu pred Božić. Ćerkica sada po ceo dan duva kondome i pravi sebi žurku po kući.

Držala na poslu u fioci 20 KONDOMA: Otkrili je, pa otpustili, a onda su je zbog ovoga MOLILI da se vrati



Izvor: Objektiv.rs, Thesun.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar