SATANIZACIJA

Đilas nastavio DŽIHAD protiv srpske crkve: Izvukao iz naftalina izjavu opozicionog vladike Grigorija

Đilasovi mediji danima vode kampanju protiv SPC i pravoslavaca u našoj zemlji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Dragan Đilas, lider vanparlamentarne Udružene opozicije Srbije, i večeras je nastavio da vodi verski rat, pravi medijski džihad protiv Srpske pravoslavne crkve i njenih vernika.

Đilas je za trenutak kada će na svom internet portalu započeti sumanuti serijal čiji cilj je satanizacija srpske crkve izabrao smrt patrijarha Irineja, pa je kampanji protiv pravoslavaca u našoj zemlji, koja traje već danima, večeras pridodat i tekst za čije potrebe je iz naftalina izvučena izjava opozicionog vladike Grigorija.

Naime, u tekstu pod naslovom “Šta će nam crkve , ako se narod porazboli i pomre?” portal u Đilasovom vlasništvu nastavlja da kritikuje izdvajanje novca za izgradnju srpskih crkava i hramova, citiravši skandaloznu izjavu Grigorija s početka jula (!), u kojoj ovaj opozicioni vladika dovodi u vezu izgradnju crkava i probleme sa kojima se usred pandemije suočavaju sve bolnice širom sveta, pa i one u Srbiji.

Večerašnjem tekstu prethodio je serijal sličnih na Đilasovom portalu i u ostalim medijima pod njegovom kontrolom.

Krenulo je od napada na Krizni štab za borbu protiv korone i predsednika Aleksandra Vučića.

Usledilo je vređanja pokojnog patrijarha Irineja, i to na dan njegove sahrane!

Danas je nastavljeno atakom na ministra odbrane Nebojšu Stefanovića, jer je Garda Vojske Srbije ispratila patrijarha na večni počinak.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (4)

  1. Pa nisam demokrata, ali sam sahista, ko se malo razume u tu igru koju ja igram cetrdeset i vise godina, razume da se radi o prevari, drzite lopova, i onda vam uzme pesaka, figuru ili da mat, djilas,djilas,djilas pa uhapsite ga, ali nemojte drzte lopova, strasno

    Odgovori

Ostavite komentar