Kristina zaludela pacijente u KOVID ambulanti: Sestra hoda u TANGAMA, a šta tek radi na hodniku (VIDEO)

Svi se preznojavaju zbog nje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TikTok/altermedmd

Na TikToku se prethodnih meseci u moru neobičnih snimaka iz bolnica i ambulanti izdvojila jedna lepa i zgodna žena po imenu Kristina, iz Moldavije.

U nameri da reklamira kliniku za plastičnu hirurgiju za koju radi, ona je kačila interesantne snimke, iz meseca u mesec sve provokativnije.

@altermedmd##altermedmd ##beauty ##beautymoldova ##chirurgiaplastica ##bestclinic ##localsmd ##chisinaumoldova♬ Superstar – Beatrich

U međuvremenu je u Moldaviji postala jako popularna, naročito zbog snimaka na kojem šeta u belom mantilu ispod kojeg ima samo tange ili kada se presvlači po hodnicima ili u prostorijama sa otvorenim vratima.

Bolnica je u jednom trenutku bila i deo kovid sistema, pa su neki pacijenti primljeni kod Kristine koja ih sasvim sigurno nije ovako odevena dočekivala tad, ali da su znali ko je ona – znali su.

@altermedmd##altermedmd ##beauty ##beautymoldova##bestclinic ##plastisurgery ##chirurgiaplastica ##localsmd ##chisinaumoldova♬ Absolutely Anything (feat. Or3o) – CG5

Zbog toga im je sigurno malo lakše pala cela priča oko koronavirusa, a i klinika je u međuvremenu ponovo počela da radi samo ono zbog čega je i otvorena – plastična hirurgija i estetika.

Smetale mu tange: Profesor je 2 puta zbog šorca izbacio sa treninga, a onda ga je izblamirala pred svima



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar