“Šetam i kuvam GOLA, sinovi se PREZNOJAVAJU zbog toga”: Bivša žena fudbalera šokirala priznanjem (FOTO)

Vruće scene u kući

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/lizziecundy

Za Britanku Lizi Kandi (52) danas kažu da izgleda daleko bolje i seksepilnije nego kada je imala recimo 30 godina, dok je bila u braku sa bivšim fudbalerom Totenhema Džejmsom Kandijem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lizzie Cundy (@lizziecundy)

Otkako se 2010. razvela od njega, Lizi je bukvalno “procvetala”. Kaže da je povratila svoju seksualnost i sigurnost u sebe što se baš i ne sviđa njenim, uveliko odraslim sinovima, jer voli da se često šeta po kući u bikiniju, a puno puta kuvala je i gola.

“Imam 52 godine i osećam se jako seksi. Volim da sam gola i bez odeće obavljam i kućne poslove. Ne mislim da je to pogrešno. Rođeni smo goli i svi imamo iste delove tela. Sigurna sam da se poštar šokirao kad me video”, našalila se Lizi.

Ona je tokom epidemije koronavirusa navikla fanove na Instagramu da objavljuje dosta provokativne slike zbog kojih njenim sinovima Džošu (25) i Džejmsu (19) nije lako.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lizzie Cundy (@lizziecundy)

“Znam da ponekad prekriju lice rukama kad vide šta sam objavila. Nekad mi kažu da me neće fotografisati u takvom izdanju za Instagram. Ali nisu mi rekli ni da prestanem, znaju da je to moj smisao za humor”, dodala je lepa Lizi.

Vrela Vandina AKCIJA u WC-u: Jedva je stigla da prekrije grudi, ali je ipak sve prekipelo (FOTO+VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, Index.hr

Komentari (18)

Ostavite komentar