Nada Topčagić isprozivala Suzanu Mančić: MATORA se slikala GOLA, a sada joj naša slika smeta!

Pobesnela pa odbrusila i Zorici Marković

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Youtube/ AmiGshow

Pevačica Nada Topčagić izazvala je pravu buru u javnosti kada je pre par dana objavila fotografiju iz mladosti, na kojoj sa Suzanom Mančić pozira u toolesu.

Njih dve trebalo je da budu gošće u emisiji Ami Dži šou u utorak, međutim, Suzana se nije pojavila zbog čega je Nada pobesnela i javno je prozvala.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto:Printscreen/Instagram/NadaTopčagić

“Mnogo me je razočarala. Ako nije došla zbog mene i ako mi zamera to što sam objavila fotografiju, onda je trebalo da mi to kaže. Mada, ne znam zašto bi joj smetalo, kada je na toj fotografiji prelepa i prezgodna, bukvalno izgleda kao Barbika. Slikala se gola za “Plejboj” kad je već bila matora i to joj je ok, a ovo nije. Ne razumem”, rekla je Nada Topčagić za Alo i dodala:

“Meni je tog dana umrla kuma Dragana, od korone. Bile smo mnogo vezane i sutra je njena sahrana. Ceo dan sam preplakala, ali nisam pozvala Ognjena da mu otkažem gostovanje.”

Nada Topčagić se osvrnula i na komentar koleginice Zorice Marković, koja je rekla da “Nadu treba da bude sramota” i “da je strašno što pokazuje grudi pod stare dane”.

Zorica Marković o fotografiji Nade Topčagić u toplesu: Skreće PAŽNJU da ne bi otišla u ZABORAV

“Zorica nije normalna ako je to izjavila. Stvarno ne mogu da verujem da je to rekla. Pa nisam ja sad pokazala grudi, nego pre skoro 40 godina. Tada sam bila mlada i lepa i imala sam šta da pokažem”, rekla je pevačica.



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar