Moja devojka sebe zove MAMICA, tretira me kao BEBU, kupila mi je cuclu, a nakon ovoga je baš preterala

Fetiš koji se otrgao kontroli

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Buzz Pictures / Alamy / Alamy / Profimedia

Na društvenoj mreži Reddit je jedan momak izložio problem koji ima sa svojom devojkom, a koji ne zna kako da reši, odnosno kako da joj kaže šta mu smeta.

Naime, radi se o tome da je njegova devojka počela da ga tretira kao odraslu bebu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kap koja je prelila čašu je bio trenutak kada je kupila pelene za njega!

“Sve je počelo sa sitnicama koje nisu uopšte delovale previše čudno. Počela je za vreme ručka i večere da me hrani, što mi je bilo simpatično. Zatim je počela da ispušta smešne tonove, kao što je imitiranje zvuka voza i aviona, a sve to dok mi iz kašike daje da jedem”, započinje momak priču o svojoj devojci.

Potom je postalo malo čudnije…

Foto: Pixabay/inna mikitas

“Uskoro je počela ujutru da me oblači. Rekla bi mi da sednem na ivicu kreveta, a onda bi donela moje stvari i krenula da ih navlači na mene. Nakon toga, odlučila je da mi pravi tople kupke sa mehurićima. U početku mi je sve to prijalo i osećao sam se kao car”, iskren je.

Međutim, ova situacija je ubrzo počela da mu bude pomalo neprijatna.

“Kupila mi je igračke za kupanje i video sam da je to čini srećnom. Meseci su prolazili, ali ova njena opsesija se samo sve više razvijala. Kupila mi je i flašicu za bebe, gde je sipala moj omiljeni viski, cuclu i portiklu. Često je počela da mi govori “mamica te mnogo voli” i to dok se mazimo i dok me nežno gleda u oči”, kaže ovaj muškarac.

Foto: Pexels/Dellon Thomas

On je rekao da je odlučio da se anonimno požali na internetu kada je pre nekoliko dana njegova devojka donela pelene za odrasle.

“Da li je sve ovo normalno? Meni se čini da je sada već postalo jako čudno i preterano”, pitao je on ljude za mišljenje.

Većina ljudi je prokomentarisala da njegova devojka očigledno ima fetiš i da zbog toga radi sve ovo, ali da je problematično to što ni u jednom trenutku nije razgovarala sa njim o tome i nije ga pitala da li mu sve to prija i da li mu ne smeta da nastavi sa svojim zamislima.



Izvor: Objektiv.rs, Dailystar

Komentari (1)

  1. Ćurane jedan, nju trebaš dobro da iz..beš, i dajoj naprcaš dvoje, troje đece pa da vidiš kako će se smirit i postavit stvari na svoje mjesto.

    Odgovori

Ostavite komentar