Kako da budete BOMBA u 52. godini? Ovako izgleda magična dijeta Dženifer Lopez

Američka zvezda se striktno pridržava 4 pravila u ishrani

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia/MPNC/Pixabay.com/hagelund

I u 52. godini Dženifer Lopez izgleda sjajno i bez problema bi mogla da se takmiči sa tinejdžerkama.

Američka zvezda je poznata po tome što ne propušta vežbe u teretani, a istovremeno se pridržava i strogih pravila ishrane.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Dženifer kaže da je balans ključ uspeha i da pored zdrave ishrane ima dana i kada se počasti i onom “zabranjenom” hranom.

“Vodim računa o izgledu, ali nisam opterećena. Slušam telo i jedem onoliko koliko ono traži”, objašnjava Lopezova.

Kaže da kalorije ne broji, ali da se ovih pravila strogo drži:

Foto: Freepik/ freepik

1. Jede često

“Jedem 5 puta u toku dana, ali se trudim da se veći deo obroka sastoji od proteina”. Ugljeni hidrati su zastupljeni u njenom jelovniku, ali u malim količinama.

Pre svakog obroka pojede porciju salate kako bi pojela manje ostale hrane.

Njen ručak i večera se sastoje od porcije nekog mesa koje nije masno, dosta povrća i integralnog hleba ili pirinča.

Užina je ili neko voće ili šaka orašastih plodova ili crna čokolada.

Za doručak obično jede kajganu i popije čašu smutija od sezonskog voća.

Foto/Freepik/freepik

2. Pije dosta tečnosti

Hidratacija je jako važna za funkcionisanje celog organizma, pa tako i za mršavljenje. Zato Dženifer pije najmanje 2,5 litre vode dnevno.

3. Izbegava konzerviranu hranu

Konzervirana hrana je puna aditiva koji nadimaju i stvaraju gasove, zato je pevačica zaobilazi u širokom luku.

Foto/Pixabay.com

4. Ne koristi dresinge, prelive ili umake

“Da, hrana je mnog ukusnija kada se jede sa ukusnim sosom od pavlake i majoneza, ali ako želite vitku liniju, na njih ni ne pomišljate”, objašnjava Lopezova.

Ukoliko izbacite samo prelive iz ishrane unećete znatno manje kalorija. Ovi prelivi mogu u sebi da sadrži i do 300 kalorija, što je zaista mnogo.



Izvor: Objektiv.rs, stil.kurir.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar