Pokazivao ženama IZBOČINU među nogama: Gledale ga kao omamljene, a onda je jedna prišla i ŠOKIRALA ga

Doživeo je neverovatno iskustvo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tiktok/wesss01dhe

U želji da vidi koliko su tačne priče da i žene primećuju po gradskom prevozu kad se muškarci uzbude, odnosno da ne “zvera” samo “jači pol” okolo gledajući u njih, jedan Amerikanac je sproveo eksperiment u metrou.

Džej El Menk išao je poslednjih godinu dana po metro stanicama Vašingtona, Bostona i Njujorka snimajući reakcije žena kada bi sedeo kraj ili ispred njih sa erekcijom u pantalonama.

“Skini to sa sebe da te vidim”: Šokirana studentkinja objavila PERVERZNU poruku od profesora

On pritom nije zaista imao seksualno uzbuđenje, već je stavio neku igračku koju je kupio u seksi šopu i postavio ju je tako kao da je erekcija.

“Uporediću tri grada. Tamo gde sam očekivao najmanje reakcija, doživeo sam najviše – u Bostonu. Od nekih stotinjak žena, više od 70 su gledale dole kao hipnotisane, a nekoliko njih mi je poslalo poljupce. Jednom sam u Vašingtonu zatekao i nečiji broj telefona u džepu. Mora da ga je ubacila neka devojka kad je izlazila kraj mene”, napisao je Menk na Fejsbuku.

Na početku eksperimenta snimao je njihove reakcije jer je želeo da na časovima seksualne psihologije na fakultetu s tim radom dobije desetku, ali je onda ipak odustao.

“Narušio bi njihovu privatnost, pošto ih nisam upozorio posle da sam ih snimao. Nikad neću zaboraviti reakciju jedne dame koja se neverovatno uzbudila i oblizivala se oko usta dok me je gledala. Na kraju mi je kad sam ustajao da idem prišla i dobacila kako sam joj ulepšao dan i naročito noć”, napisao je Menk dodajući da je njenu sliku sačuvao (žena na slici u tekstu).

Menk je istakao i da je bilo žena koje su mu rekle da je manijak i seksualni perverznjak, ali da su mahom to bile starije dame.

Kristinina 2 tajna FETIŠA zgrozila muškarce: Krala im nošene GAĆE, a tek šta im je tražila u krevetu

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (7)

Ostavite komentar